Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında Höwedes’te tam bizlik stoper. Bide çakı gibi bir 8 numara aldıkmı tamamdır.

o kısmı ayrıda Mustafa Cengiz beklentileri karşılamamıştır.Saçma sapan verdiği ropartöjlar bunun en büyük örneğidir

Ne sacma sapan roportajlar verdi? Beklentin neydi de karsilamadi?

Benim simdiye kadar tek beklentim vardi o da men olmamamiz, bunu da basardi.

Transfer donemi bitmeden transfer donemini elestirmek nedir?

Demek duyuma da basladilar ha hoca sunlara tokati vursun artik kendilerine gelsinler

egeturk-emre-sucuk-1kg.png

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo
Fernando
Belhanda - Akbaba
Feghouli - Gomis - Rodrigues

Linnes, Donk, Onyekuru, Sinan, Muğdat vs.​

Anladım ama Rodrigues ve Feghouli varken Ayew tarzı maliyetli bir adam oraya gitmezdi. Ayew'e harcanacak bütçeyi orta sahaya ayırmak gerekir diyorum ben.

O konuda haklısın. Eğer Ayew maliyetinde ve o kalitede bir orta saha alırsak sana hak veririm. Ancak bu yönetimin diğer transferlerinin de Onyekuru maliyetinde olacağını düşünüyorum. Dolayısıyla alacağımız katkı da biraz sürpriz olacak

Muslera
Mariano Miranda Denayer Nagatomo
Fernando
N'diaye E.Akbaba
Rodriguez A.Silva Onyekuru

Yedek:

İsmail
Linnes Serdar Ahmet Linnes
Donk
Selçuk D.Davas
Sinan Eren Muğdat

+++ Ozan - Celil - Ahmet - Yunus - Boran

Selçuk ve Eren'den kaçamayız ama Fegh - Belh - Bafe - Maicon - Tolga dan bir şekilde 3-5 alıp kurtuluruz, takımın ihtiyacı olan dinamizm ve press bu adamlarla buda mümkün değil, Terim'in sisteminde bu gibi bir takım kurulursa yine 4 yıllık hanedanlık ve Avrupa'da başarı kaçınılmaz olur.​

Yok öyle birşey.Tam bir 4-3-3 ortasahası o.Ne Belhanda Ne Emre 10 numara karakterli futbolcular değiller.İkisi de rahatlıkla 8 numara oynarlar.Gayet dengeli bir ortasaha olur ki anlaşılan hocanın düşüncesi de bu.
Belhanda varken bu orta sahanın verimli olacağını düşünmüyorum. Ndiaye gelirse ayrı.
O zaman mühendislik açısından birbirini tamamlayan bı tandem olur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Belhanda varken bu orta sahanın verimli olacağını düşünmüyorum. Ndiaye gelirse ayrı.
O zaman mühendislik açısından birbirini tamamlayan bı tandem olur.
Ndiaye de sıkıntılı bir adam savunma konusunda özellikle.Press özelliği dışında ki onu da akılsızca yapıyor çok iyi değil.Ben Sissokko'yu tercih ederim mesela,kiralanabilir Tottenham'dan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ndiaye de sıkıntılı bir adam savunma konusunda özellikle.Press özelliği dışında ki onu da akılsızca yapıyor çok iyi değil.Ben Sissokko'yu tercih ederim mesela,kiralanabilir Tottenham'dan.
Ndiaye'nin ismi geçiyor diye yazdım. Yoksa ben de Ndiaye'nin bizim sorunlarımızı çözebilecek bı oyuncu olmadığını düşünüyorum.
Ama hiç yoktan iyidir.
Ndiaye en azından Belhanda gibi gevşek değil. Tempo katar, direnç katar, kontralarda tehlike yaratir, koşar basar vs. Bu Belhanda denen zat kaptırdığı topun ardından çoğu kez mal mal bakan gevşek gamsız isteksiz ruhsuz bedevinin teki. 8 oynayacak pas yeteneği de zaten yok bana göre. Ndiaye bile bu konuda bu Belhanda'ya 10 basar. Dibindeki adama RPG atar gibi pas atıyor modern kazmamiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt