Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim emre akbaba alindi, Emre, belhanda, Rodrigues, fegioli ve gomis hepsi sahada olursa geriye kim kosacak? Emre alinirsa ya belhandanin yerine yada yedegi olarak alinir.

Gomis geçen sezonda hazırlık kampı ve Avrupa Ligi maçını boş geçmişti? Medya yem atıyor taraftar atlıyor.

ne emreymiş ya tolga gibi yedekte bekler anca bide direk 11 e yazılıyor belhanda ruhsuzuyla ..cl de tarihi farklar yeriz bunlarla

Gomisin yerine aboubakar fena olmaz ama zor
Sana geçen yıl da demiştim. Senin sürekli Beşiktaşlı oyuncuları övüp ön plana çıkarman, Galatasaraylı oyuncuları sürekli onların karşısında kötü görmen seni çok iyi anlatıyor aslında.

Bence gizli bir Beşiktaş taraftarısın sen. Sürekli Fikret Orman şöyle, Beşiktaşlı oyuncular şöyle böyle, yok neymiş iyi yönetiliyormuş.

Negredo 4.2 milyon
Love 3 milyon
Mitrovic
Azad mi ne Azeri bi arkadaş vardı sözde müthiş yetenek
Lens 3 milyon
Medel

Müthiş valla müthiş. Sürekli iyi yönlerini konuşma çaban çok göze batıyor.

Aboubakarın oynadığı ligi o Gomis öttürdü, unutmayalım. Başakşehir macında kötü oynamış yazmışın birde. En azından bu kadar belli etme. 5-1 yenildiğimiz maçta evet süper oynasaydı. Zaten golü o attı.

Aboubakar hamlesi şahane olurdu ama, orda haklısın.

Aboubakarın oynadığı ligi o Gomis öttürdü, unutmayalım. Başakşehir macında kötü oynamış yazmışın birde. En azından bu kadar belli etme. 5-1 yenildiğimiz maçta evet süper oynasaydı. Zaten golü o attı.

Aboubakar hamlesi şahane olurdu ama, orda haklısın.

Bu kadar ahmakça yorum yazabildigini unutmuştum Hakan.

Aboubakar 26 yaşında, Gomis 32. Tutarsa yıllarca forvet sorunu yaşamazsın. Gomis daha en fazla 1-2 sene katki saglayabilir.

Sana geçen yıl da demiştim. Senin sürekli Beşiktaşlı oyuncuları övüp ön plana çıkarman, Galatasaraylı oyuncuları sürekli onların karşısında kötü görmen seni çok iyi anlatıyor aslında.

Bence gizli bir Beşiktaş taraftarısın sen. Sürekli Fikret Orman şöyle, Beşiktaşlı oyuncular şöyle böyle, yok neymiş iyi yönetiliyormuş.

Negredo 4.2 milyon
Love 3 milyon
Mitrovic
Azad mi ne Azeri bi arkadaş vardı sözde müthiş yetenek
Lens 3 milyon
Medel

Müthiş valla müthiş. Sürekli iyi yönlerini konuşma çaban çok göze batıyor.

Ben yorumumda ne besiktasi ne fikoyu övdüm. Bunu düşünmek icin sizofren falan olmak lazim.

Ben duruma daha objektif bakarim. Eger x besiktasli oyuncu y galatasarayli oyuncudan daha iyiyse açikça söylerim. Bunu kaldiramiyorsan foruma ugrama bu kadar basit gerçekten. :)

Bu kadar ahmakça yorum yazabildigini unutmuştum Hakan.

Aboubakar 26 yaşında, Gomis 32. Tutarsa yıllarca forvet sorunu yaşamazsın. Gomis daha en fazla 1-2 sene katki saglayabilir.

Ben yorumumda ne besiktasi ne fikoyu övdüm. Bunu düşünmek icin sizofren falan olmak lazim.

Ben duruma daha objektif bakarim. Eger x besiktasli oyuncu y galatasarayli oyuncudan daha iyiyse açikça söylerim. Bunu kaldiramiyorsan foruma ugrama bu kadar basit gerçekten. :)
Haklısın Aboubakar konusunda.

Ali Naci ve Nevzat gecen sene estiriyordu simdi sesleri cikmiyor :d

şlde oynayacagız kaliteli adamları kiralamaya calısacagımıza akbabanın peşinde koşturuyoruz 11 de falan oynayacak kalitede olmadıgını herkes biliyor

Zaten yedek için alınıyor neden dert yaptın emreden 8 olmaz 10 dada belhanda var , ha hangisi oynasa daha iyi dersen akbaba derim ama oda ayrı mesele.

Kaliteli adam kiralamak sandığında kadar kolay değil hele ki ffp durumu ortadayken.

ua sacma twit atti diye yönetim fazla para ödemek istemez insh

Emre Akbaba çok iyi oyuncu, alınması fayda sağlar. Ama biz bir an önce Ndiaye ve Denayeri almalıyız. Nasıl bilmiyorum.

Fenerin Ayew transferi çok abartılıyor, Onyekuru daha heyecan verici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt