Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten yedek için alınıyor neden dert yaptın emreden 8 olmaz 10 dada belhanda var , ha hangisi oynasa daha iyi dersen akbaba derim ama oda ayrı mesele.

Kaliteli adam kiralamak sandığında kadar kolay değil hele ki ffp durumu ortadayken.

rotasyon için olabilir ama direk 11 e hele ki belhandayla koyarsak facia olur onu diyorum alanya başkanı alay eder gibi açıklama yapıyor üstüne

fb ayew örnegi var 1.5 a kiraladılar boyle fırsatlar mutlaka olur hele şu donemde

Ayrıca bu Muğdat denen herif nerden çıktı birden bilmiyorum ama Akhisarda bile dikkatimi çekmişti. Üst düzey oyuncu değil belki ama oyun tarzı çok hoş ve fayda sağlayacı.

rotasyon için olabilir ama direk 11 e hele ki belhandayla koyarsak facia olur onu diyorum alanya başkanı alay eder gibi açıklama yapıyor üstüne

fb ayew örnegi var 1.5 a kiraladılar boyle fırsatlar mutlaka olur hele şu donemde

1,5 kiralık 3,2 maaş az değil ki

Kardeşim sadece 2 yabancı hakkın var bak 2 . O da carole giderse 2 . Emre Türk ve sende Sinan ve Serdar dışında Türk yok . Kimse yıldız yapmıyor sadece durum tespiti yapıyor. Ilk 11 yapanlarda da akıl var yani 11 yabancı olsun

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayew bu sene net 3.2M alacak daha ev ucak bileti bonuslar haric + 1.5 Swansea gidecek yani toplam maliyeti

5M falan bulur

Takımdaki eksikler nedir abi

*Yedek kaleci yerli bulabilirsin
*As Stoper yerli bulman imkansız
*Yedek sol bek en kötü altyapıdan çıkarırsın ki linnes de oynar orda şart değil
*As orta saha yerli bulman imkansız
*Yedek forvet yerli olup ta Gomise destek verecek yerli golcü piyasada yok zaten.

Donk u bence tutmamalıydık gerek yoktu kontenjan kıtlığında.

Şimdi stoper ve orta sahaya yabancı aldık mı forvete yer kalmıyor. Akıllı hamleler yapmamız lazım. Yoksa başımız çok ağrır sene içinde

selamın aleykum herhangı bi duyum tıkırtı şıkırtı kesınlesmıs bi transfer var mı dıye soracaktım ama halınızden hersey belli oluyor.
ii nöbetler sizlere

Maicon,Feghouli,Belhanda şu isimleri 2017-2018 'de beğenenler-savunanlar sadece farklı olmak için savunuyolardır 3'ünü toplasan Nagatomo'nun yarım sezonda verdiği katkıyı vermedi.

akbaba, hövedes, ndiaye veya wernbloom,andre silva. ondan sonra gelen gideni tokatla

1532632548653.webp

S.A

resmi antrenman haberlerinde ve fotolarında gomis yok,sakatlığı var falan bile yazılmamış antrenmanda da yok,vedalaşalım artık iyi şekilde yeri dolar umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt