Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Aslında Höwedes’te tam bizlik stoper. Bide çakı gibi bir 8 numara aldıkmı tamamdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bafeyi yolayip Akbabayi alacaklar o parayla cok net
Dursun denen hain kulubu batirmadiysa bu Mustafa Cengiz sayesindedir
o kısmı ayrıda Mustafa Cengiz beklentileri karşılamamıştır.Saçma sapan verdiği ropartöjlar bunun en büyük örneğidir
Kevgire döner o orta saha.Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo
Fernando
Belhanda - Akbaba
Feghouli - Gomis - Rodrigues
Linnes, Donk, Onyekuru, Sinan, Muğdat vs.
Anladım ama Rodrigues ve Feghouli varken Ayew tarzı maliyetli bir adam oraya gitmezdi. Ayew'e harcanacak bütçeyi orta sahaya ayırmak gerekir diyorum ben.
Yok öyle birşey.Tam bir 4-3-3 ortasahası o.Ne Belhanda Ne Emre 10 numara karakterli futbolcular değiller.İkisi de rahatlıkla 8 numara oynarlar.Gayet dengeli bir ortasaha olur ki anlaşılan hocanın düşüncesi de bu.Kevgire döner o orta saha.
Belhanda varken bu orta sahanın verimli olacağını düşünmüyorum. Ndiaye gelirse ayrı.Yok öyle birşey.Tam bir 4-3-3 ortasahası o.Ne Belhanda Ne Emre 10 numara karakterli futbolcular değiller.İkisi de rahatlıkla 8 numara oynarlar.Gayet dengeli bir ortasaha olur ki anlaşılan hocanın düşüncesi de bu.
Ndiaye de sıkıntılı bir adam savunma konusunda özellikle.Press özelliği dışında ki onu da akılsızca yapıyor çok iyi değil.Ben Sissokko'yu tercih ederim mesela,kiralanabilir Tottenham'dan.Belhanda varken bu orta sahanın verimli olacağını düşünmüyorum. Ndiaye gelirse ayrı.
O zaman mühendislik açısından birbirini tamamlayan bı tandem olur.
Ndiaye'nin ismi geçiyor diye yazdım. Yoksa ben de Ndiaye'nin bizim sorunlarımızı çözebilecek bı oyuncu olmadığını düşünüyorum.Ndiaye de sıkıntılı bir adam savunma konusunda özellikle.Press özelliği dışında ki onu da akılsızca yapıyor çok iyi değil.Ben Sissokko'yu tercih ederim mesela,kiralanabilir Tottenham'dan.