Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
insanların beklentisini karsılamadı ama adama tolga cigerci muamelesi yapmakta dogru degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
insanların beklentisini karsılamadı ama adama tolga cigerci muamelesi yapmakta dogru degil
Mustafa Cengiz: "2 maç daveti aldık. Hem maç yapacağız hem para kazanacağız. Tunus’tan Club Africian ve Yunanistan’dan AEK Birinden 140 bin Euro, diğerinden 120 bin Euro alacağız. Masraflarımız da karşılanacak." Aslan'ın Maçı Var! on Twitter
Yani montpellier sezonunda da boyle oynuyordu demeye getiriyorsun (capi bu ) ?feghouli kalitesinin altında bi performans sergiledi. beklenti büyüktü. belhanda'nın çapı bu yani olmaz abi olmaz. yapacagı en fazla bu yani boşa kürek çekiyoruz. bence gitmesi gereken isimlerden biri de feghouli o adamın sıkıntısı kilo flan değil adam futbolu kafada bitirmiş gibi gamsızın biri
belhanda sanki iyi oynadı da biz adamı sneijder'den dolayı yerden yere vuruyoruz. sneijder kim abi kimse Galatasaray'dan büyük değildir. bu taraftar adam gibi oynayanı baş tacı yapar.Hay artik sizin Belhanda ve forma numaraniza, cidden gina geldi artik.
Adam sanki muhtesem bir oyun sergiliyor da biz sirtinda on numara var diye elestiriyoruz.
Kör müsününüz arkadas adamin yaptigi pas hatalari, kaptirdigi toplari, cektigi ciliz sutlar ve sirtinda tasidigi 10 numaraya ragmen rakipler icin gol tehlikesi düsük bir oyuncu olusunu görmüyor musunuz.
Bunlar ortada iken, devamli sirt numarasi vs. diyenler, argüman üretmekte ne kadar aciz durumda oldugunu gösteriyorlar.
Ha dur bir tane argüman var, mücadele ediyor, on numara olmasina ragmen kosuyor, basiyor, vs.
Bu mücadele sonrasi kazandigi toplarin cogunu heba ettikten sonra yorulmaktan baska ne ise yariyor bu durum?
Hay artik sizin Belhanda ve forma numaraniza, cidden gina geldi artik.
Adam sanki muhtesem bir oyun sergiliyor da biz sirtinda on numara var diye elestiriyoruz.
Kör müsününüz arkadas adamin yaptigi pas hatalari, kaptirdigi toplari, cektigi ciliz sutlar ve sirtinda tasidigi 10 numaraya ragmen rakipler icin gol tehlikesi düsük bir oyuncu olusunu görmüyor musunuz.
Bunlar ortada iken, devamli sirt numarasi vs. diyenler, argüman üretmekte ne kadar aciz durumda oldugunu gösteriyorlar.
Ha dur bir tane argüman var, mücadele ediyor, on numara olmasina ragmen kosuyor, basiyor, vs.
Bu mücadele sonrasi kazandigi toplarin cogunu heba ettikten sonra yorulmaktan baska ne ise yariyor bu durum?
Cidden arkadas, ortada bir Donk örnegi var üstelik.belhanda sanki iyi oynadı da biz adamı sneijder'den dolayı yerden yere vuruyoruz. sneijder kim abi kimse Galatasaray'dan büyük değildir. bu taraftar adam gibi oynayanı baş tacı yapar.
Verdim zaten, okusaydin.Ozaman bende senin dilinle konuşim.
Kör müsün arkadaş! Kaptığı toplar, orta sahada sarf ettiği efor! Adam geçebilme yeteneği! Istatiklere göre verdiği kilit paslarını! (ki ben çıplak gözlede görüyorum, antalyaspor’a verdiği pas mesela deplasmanda) Kullandığı kornerleri, görmüyor musun!
Israrla neden bu kadar eleştiriliyor, bu cevabın sorunu ver bana.
Kör müsün?!
Belhanda’nın elden çıkarılmasını bende isterim.
Ancak Feghouli varken Belhanda’yı bu kadar sert eleştirmeniz anormal. Burada kesinlikle art niyet var. Oda forma numarasından dolayı.
Ne yaptı bu adam size anlamıyorum?
- Topu alıp ileriye taşıyabiliyor
- Fiziği sağlam. Kolay kolay dengesini bozup, yere düşüremezsin
- Tek top oynayabilir
- Kornerleri kesinlikle kötü değil
- Kanat oynama özelliği var
- Defansa yardım konusunda, bu sezon birçok kez faydalı olabileğini gördük
- Gördüğümüz kadarıyla takım arkadaşlarıyla iyi anlaşıyor
- Hocaya 1 kere saygısızlık yaptığını görmedik
Ben neden elden çıkarılmasını istiyorum o zaman?
Çünkü gol atamıyor. Ama yerine gelecek oyuncuyu önce görmek isterim. Belhanda’dan çok daha iyi olacağınıda sanmıyorum, ama belki daha az maaş alan birini bulabiliriz.
ağzın bal yesin valla..Hay artik sizin Belhanda ve forma numaraniza, cidden gina geldi artik.
Kör müsününüz arkadas adamin yaptigi pas hatalarini, kaptirdigi toplari, cektigi ciliz sutlari ve sirtinda tasidigi 10 numaraya ragmen rakipler icin gol tehlikesi düsük bir oyuncu olusunu görmüyor musunuz.
evet o zaman da beğenmiyordum. begenmek zorundamıyım. 1-2 sezon parladı diye o adam iyi mi oluyo. chedjou fransa'da yılın stoperi seçildi. sow gol kralı oldu. giroud gol kralı oldu.Yani montpellier sezonunda da boyle oynuyordu demeye getiriyorsun (capi bu ) ?
Krychowiak bayagi iyi topcu Lokomotiv'de isi ne yahu
Bu arada hazirlik maclarina bakinca Fernando kafasinda futbolu bitirmis gibi birilerine kitleseydik iyiydi daha modern bir DM gerekiyor, umarim hazirlik maclarini takmadigi icin bu goruntuyu veriyordur yoksa ciddi problem yasariz orta sahada