Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herif geldikten sonra bonservise gore adamlari degerlendirmek sacma
adam kendi bonservisini belirlemior onun sorumlusu dursun
feguli cl bonusuynan seneye 4 milyon euro alacak
belh de 3.4 desek
asagi yukari aldigi paranin max yarisi eder ikisi de
ama satmaga calissak verdigimiz bonservis uyarinca belhandaya daha yuksek teklif gelmesi mumkundur
Evet herifin suçu değil ama bu kadar tuzlu bir adamdan daha fazla katkı beklemek de taraftarın suçu değil.

Bonservisleri kenara bırakalım, Feghouli ve Belhanda maaş yükü olarak aşağı yukarı aynı. Feghouli kaç tane maçın kazanılmasına direk etki etti?

Helal olsun Karakullukçu futboldan anladığını kanıtlamış bir kez daha , Twitçi kekolara hak ettiği dilden konuşmuş FM oynayan veletler hashtag açarsa böyle olur. Hiçbir futbolcu ile ilgili böyle hashtag açılmaz, Tolga Ciğerciye bile böyle hashtag açılmaz futbol takımının bir itibarı vardır.
Nasıl bir hashtag?

Apaçi işlerini bırakalım futbolunu elestirelim. Futbol olarak ona harcana paranın hakkini veremiyor Belhanda keza Feghouli de ayni sekilde. Futbolu elestirilir ama apaci mapaci falan hos degil.

Evet herifin suçu değil ama bu kadar tuzlu bir adamdan daha fazla katkı beklemek de taraftarın suçu değil.

Bonservisleri kenara bırakalım, Feghouli ve Belhanda maaş yükü olarak aşağı yukarı aynı. Feghouli kaç tane maçın kazanılmasına direk etki etti?

1 falan

Nasıl bir hashtag?

#BelhandaSatılsın

Bu tarz bi hashtagdi sanırım kendilerini başka takım taraftarlarına küçük düşürmekten başka hiçbir şeye yaramaz , Koca takım zaten twitterdaki sözlere itibar etmez ama kendi basitlikleriyle kalırlar. Zaten çok büyük çaplı bir etki yapamadı bu hashtag Belhandadan en nefret eden Galatasaraylı bile bunu eleştirebilmelidir. Tarık Çamdal satılsın hashtagi bile bana göre yanlış olur berbatta olsa hiçbir zaman futbolcunu böyle gündeme getirmeyeceksin

herif geldikten sonra bonservise gore adamlari degerlendirmek sacma
adam kendi bonservisini belirlemior onun sorumlusu dursun
feguli cl bonusuynan seneye 4 milyon euro alacak
belh de 3.4 desek
asagi yukari aldigi paranin max yarisi eder ikisi de
ama satmaga calissak verdigimiz bonservis uyarinca belhandaya daha yuksek teklif gelmesi mumkundur

feg cl bonusu alıyor evet ama belhanda da alıyor.

belhanda 30 maçta 11 gole katkı , feg 27 maçta 15 gole katkı.

pdlerine bakınca da feg daha değerli daha yüksek fiyata belhandayı satmamız imkansız.

#BelhandaSatılsın

Bu tarz bi hashtagdi sanırım kendilerini başka takım taraftarlarına küçük düşürmekten başka hiçbir şeye yaramaz , Koca takım zaten twitterdaki sözlere itibar etmez ama kendi basitlikleriyle kalırlar. Zaten çok büyük çaplı bir etki yapamadı bu hashtag Belhandadan en nefret eden Galatasaraylı bile bunu eleştirebilmelidr.
Peki bunda tam olarak ne var?
Burası da mesela bir sosyal platform sayılır ve burada da çoğunluğun arzusu satılması yönünde.

gitmesi gereken üçlü hep yazıyorum
1-carole
2-maicon
3-belhanda
carole bizde oynayacak kalitede değil ayrıca yabancı sınırı açılsın diye gönderilmesi şart,maicon hantal hocanın oyun sisteminde yeri yok,belhanda gevşeğin önde gideni hatalı pasları,kaptırdığı topları,çekemediği şutları gitmesi için yeterli sebeplerden şunuda ekleyim feghoulinin performansından da kimse memnun değil ama onun sorunu belhandayla benzer değil 1 sene daha şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum aynı devam ederse oda gideceklerden biri olur,son olarak 29 gol atan gomis bile gitsin dendi burda istatistik falan konuşmayın yani gomisi bile bazı sebeplerden dolayı taraftar gözden çıkarıyosa belhanda kim oluyo yani komik olmayın...

Peki bunda tam olarak ne var?
Altındaki yorumları okusaydın ne olduğunu anlardın, vizyoner tayfa Twitterdan oyuncu satabileceğini hayal ediyor diyenler de vardı tabi. Twitterla burası bir değil bu arada orada her türlü takımın taraftarının gözüne sokarsın bu hashtagi burası Galatasaray forumu fark var. Kendi futbolcunu basitleştirmeyeceksin bana göre.

gitmesi gereken üçlü hep yazıyorum
1-carole
2-maicon
3-belhanda
carole bizde oynayacak kalitede değil ayrıca yabancı sınırı açılsın diye gönderilmesi şart,maicon hantal hocanın oyun sisteminde yeri yok,belhanda gevşeğin önde gideni hatalı pasları,kaptırdığı topları,çekemediği şutları gitmesi için yeterli sebeplerden şunuda ekleyim feghoulinin performansından da kimse memnun değil ama onun sorunu belhandayla benzer değil 1 sene daha şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum aynı devam ederse oda gideceklerden biri olur,son olarak 29 gol atan gomis bile gitsin dendi burda istatistik falan konuşmayın yani gomisi bile bazı sebeplerden dolayı taraftar gözden çıkarıyosa belhanda kim oluyo yani komik olmayın...
feghoulide cöp

Feghouli ve belhanda için aynı mantıkla bakarsam biri sağ ve sol kanat oynadı. 27 maç 6 gol 9 asist yaptı.
Diğeri forvet arkası 10 numara orta sahanın hücuma dönük yanında vs vs oynadı. 30 maç 3 gol 8 asist yaptı.
Beğenmediğimiz ki ortak beğenmediğimiz Tolga dingili 18 maç 6 gol yaptı.
Şimdi feghouli için insanlar sakattı. Fit değildi diyor. Göreceğiz bu sezon ama belhanda daha vurdumuymaz kaptırdığı toplar daha can yakıcı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhanda satilsin demekle satiliyosa o zaman arslan taraftarimiz ayni seyi maicon ve feguliye yapsin da duzluge cikalim
kulup zaten topcu satalim da adam alalim diye firsat kollarken sanki belhandayi satmamak icin diretiyormus gibi hashtagler icat etmek twitter mafyasinin kendi egosunu swazlamaktan baska bisey degildir

Altındaki yorumları okusaydın ne olduğunu anlardın, vizyoner tayfa Twitterdan oyuncu satabileceğini hayal ediyor diyenler de vardı tabi.
Bir kaçına göz gezdirdim, Uğur denen utanmaz mesela hem ilk attığı tweet ile hem de verdiği bir cevapta satılmasını isteyenlere aptal demiş.
Asıl aptalın kim olduğu bir on on beş gün önce ortaya kondu.
Bu adamın daha hala spor muhabirliği yapması asıl sıkıntı ya neyse.

Twitter üzerinden oyuncu satılmaz bu doğru ama taraftarın sesini duyurmak için bu yolu kullanması neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum.

Aynı yol üzerinden taraftar Dursun gibilerine de yüklendi, çünkü sesini duyurabileceği bir mecra.

Misal Tolga örneğine gelince. Asıl o işine ve oynadığı takıma saygısı olmayan utanmaz için açılmamış olması taraftar adına utanç verici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt