Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.653
serdar gürler geldi mi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırılma noktası olduğu ve ilk maçında girip attığı için olabilir.Bizim de aklimiza bi o geliyor rdasss
Yahu yukarida adamin Avukati degilim diyorsun, iki satir sonra avukatligini yapiyorsun.
Apaci denilmesinin sebebi acik, sahada sergiledigi bazi hal ve tavirlar, daha net söylemem gerekir ise saldim cayira mevlam kayira tavirlari.
Gidip alakasiz yerlerde rakiple dalasip kart görmesi gibi durumlar.
Apaci lafini sana demiyorlar sonucta, Belhandaya diyorlar.
Acımasızca mı?Çünkü siz böyle saçma ve acımasızca saldırınca, futbolcuyu sahiplenme isteğim bastırıyor.
Eleştirin, bende eleştirdim. Ama eleştirmeninde bir haddi olmalı.
Satılmasını isteyene aptal demiyor bunu sosyal medyada gereksiz bir şekilde gündeme getiren kesime diyor. Tolga ve Tarık örnekleri uç nokta ikiside taraftarın nefret ettiği adamlar ona rağmen açılmamalı diyorum ben kişisel bir bakış açısı değil yani. Niasse gelmesin dedi aynı taraftar ve o yıl Umutla perişan olan bir takım izledik ve o Niasse 20 Milyona İngiltereye transfer yaptı sonra , bu tip işlere girmemeli taraftar GreyWeekend olur BugünGünlerdenGalatasaray olur bak bunlar ne güzel birleştirici konular ama herhangi bir oyuncunu yem etmeyeceksin veya ince işlere karışmayacaksın. Taraftar kendi içinden istediğini düşünür zaten bende bir sürü oyuncunun gitmesini istiyorum.Bir kaçına göz gezdirdim, Uğur denen utanmaz mesela hem ilk attığı tweet ile hem de verdiği bir cevapta satılmasını isteyenlere aptal demiş.
Asıl aptalın kim olduğu bir on on beş gün önce ortaya kondu.
Bu adamın daha hala spor muhabirliği yapması asıl sıkıntı ya neyse.
Twitter üzerinden oyuncu satılmaz bu doğru ama taraftarın sesini duyurmak için bu yolu kullanması neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum.
Aynı yol üzerinden taraftar Dursun gibilerine de yüklendi, çünkü sesini duyurabileceği bir mecra.
Misal Tolga örneğine gelince. Asıl o işine ve oynadığı takıma saygısı olmayan utanmaz için açılmamış olması taraftar adına utanç verici.
Acımasızca mı?
Hal ve tavırları yüzünden benim de taraftarı olduğum takımda oynayan bir oyuncuya Apaci denmesi mi acımasızca?
Pardon ama şu an kendini inkar ettin zaten, Avukatı değilim dedikten sonra bu mesaj ile Avukatıyım diyorsun.
Bence girmeli yahu, girmeli ki Tarık gibi, Tolga gibiler rahat edemesin.Satılmasını isteyene aptal demiyor bunu sosyal medyada gereksiz bir şekilde gündeme getiren kesime diyor. Tolga ve Tarık örnekleri uç nokta ikiside taraftarın nefret ettiği adamlar ona rağmen açılmamalı diyorum ben kişisel bir bakış açısı değil yani. Niasse gelmesin dedi aynı taraftar ve o yıl Umutla perişan olan bir takım izledik ve o Niasse 20 Milyona İngiltereye transfer yaptı sonra , bu tip işlere girmemeli taraftar GreyWeekend olur BugünGünlerdenGalatasaray olur bak bunlar ne güzel birleştirici konular ama herhangi bir oyuncunu yem etmeyeceksin veya ince işlere karışmayacaksın. Taraftar kendi içinden istediğini düşünür zaten bende bir sürü oyuncunun gitmesini istiyorum.
Yoo, istediğin mesleği icra edebilirsin.Mesele benim avukatı olup olmadığım mı şimdi?
‘Avukat mısın lennnnnn’
Bu mudur?
Yoo, istediğin mesleği icra edebilirsin.
Mesele avukatı değilim deyip, iki satır sonra avukatıyım minvalinde bir mesaj atman.
Argümanların ise on numara, Sneijder, Apaci.
Eğer resmi olarak avukatı değil isen, bu adamı beğenmeyip eleştirenler sana ne birader derler.
Akrabalık bağın var ise bilemem, o zaman anlarım mesela.
...Sanane mi? Birader bu oyuncu benim sevdiğim takımın bir parçası, asıl sana ne oluyor?
Sabahtan beri avukatımısın değil misin?
Sende büyük bir Belhanda düşmanısın. Gol atmasını istemeyenlerden, sırf eleştirebiliyim diye. Bu çok net belli oldu.
Tarık ve Tolgayı bunlar etkilemez ki , Bu adamların sayfalarına ne küfürler atıyor millet ama adamlar parasını almaya devam edecek , Sen bu kadar saçma sözleşme yapmayacaktın ve bu adamların takımı sömürmesine izin vermeyecektin. Bu sözleşmeyi yaptıysan da adamlar parasını sonuna kadar almakta özgür , Hakan Balta gibi güya efsane denen bir adam bile son kuruşuna kadar sömürdü bu takımı bunların yaptığı hiç bişey. Niasse olayı ise Bilal transferinden sonra sekteye uğramıştı diye hatırlıyorum , Niasseyi istemiyoruz falan şeklinde her gün hashtag açtılar yıllarca oynayabilecek iyi bir forvet kaçtı mesela , Niye kaçtı çünkü Bilal zaten Akhisardan geldi bide Niasse mi gelecek bumu vizyon dediler , Takımın başında o zaman Hamzator vardı Niassenin manevi babası gibi bişey transferi kolaydı.Bence girmeli yahu, girmeli ki Tarık gibi, Tolga gibiler rahat edemesin.
Niasse örneğinde haklısın ama o zaman bile istememesinin sebebi yönetim idi. Çünkü yönetim taraftarı malum başka isimler ile kandırdı.
bu muhabbet uzadı artık yoksa iş kötü yerlere gidecek.