Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjknin geliri çok az olduğu için oyuncu satarak o açığı kapatıyor maaşları o şekilde ödeyecekler,sattığın kadar al bitse de bu sistemde süreklilik mecburi ben bu yüzden cl'ye uygun kadro kurmaktan çok tekrar şampiyon olup clye katılmayı daha çok istiyorum

bjknin geliri çok az olduğu için oyuncu satarak o açığı kapatıyor maaşları o şekilde ödeyecekler,sattığın kadar al bitse de bu sistemde süreklilik mecburi ben bu yüzden cl'ye uygun kadro kurmaktan çok tekrar şampiyon olup clye katılmayı daha çok istiyorum
Uzun vadede sadece cl gelirleri, foma, loca, kombine gelirleri ve oyuncu satarakta bu devran dönmez. Marka degerini yukarilara cekip sponsorluk gelirlerini şuankinin 3-4 katina cikartmak gerekiyor.

Fatih Terim: ''4-3-3 oynuyoruz biz ya da 2-5-3 artık neyse. Belhanda orada oynayabileceğini gösterdi. Yeni sezonda çok daha formda, oyuna direkt etki eden bir Belhanda hepimiz için çok daha iyi olacak."

DdArHAaXkAAG7Kx

Hoca bile Belhanda ile ilgili üstü kapalı aynı eleştiriyi yapıyor, "oyuna direk etki eden".

Bıktım ha sizin Belhanda tartışmanızdan.

Transfer konuşalım artık

Fatih Terim: "Belhanda'nın daha da iyi oynaması lazım ve devamlı iyi oynaması lazım. Bundan sonra alıştığımız şekilde devam etmesi, hatta üzerine koyması ondan beklentiler. Biz bu oyundan tatmin olmayız. Atmalı, attırmalı, sorumluluk almalı. Belhanda zaten bunun için alındı."

Teşekkürler Fatih Terim.
Belhanda konusunda eleştirenlere tercüman olduğun için.

ya belhandaya küfür edeceğim ya fenere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt