Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andre Silva Gomis’i uyum sorunu yaşamazsa kesebilir diyenler olmuşta Andre Silva şu sistemle tek forvet oynayamaz onu düşünmemişler.

Belhanda'yi satarsak 12-15m falan olur bedeli

Bizi kurtaran hamle olur

O parayla rahatlikla 2 orta saha, 1 stoper alinir. Sonra da yedek forvet, yedek orta saha, yedek kaleci, yedek sol bek durumlari cozulur.

Bu esnada elden cikacak 2-3 copten de para gelecektir. Belhanda satisi gerceklesmeli. Dortmund bir ust seviyeye yeniden yukselmek istiyorsa paraya kiyip Belhanda'yi almali.

Türkiye’de ki döviz kurunun tüm dünya farkında 7 Milyon Euro verirlerse öpüp başımıza koyalım.

Arıkan, hocaya sordu GS'ye geliyor mu diye o da hayırlısı olsun iki taraf için dedi . Yanlış mı anladım yoksa arıkan konuşmadan sonra kendi yorumunu mu söyledi izleyicilere orasını anlamadım?

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

röportaj sabah cekilmis, mesut bakkal bir muhabirle konusuyor ama muhabirin sorduklari yok sadece mesut bakkalin konusmasini yayinlamislar..
videodan sonra erdogan arikan yorumu size birakiyorum sayin seyirciler Galatasaraya geliyormu diye dedi

ben hala trezege kazıgından korkuyorum acıkcası oyuncu satarsak bu kazık girmese bari

Les adam. Hali sahada ondan dynamik adamlar vardir. Iyi pas atabiliyor, iyi tekniki var ama adamin sakatliklarindan ayaklari resmen ölmüs. Fazla kosamiyor ve adam gibi sprint atamiyor gibi duruyordu en son izledigimde
Belhanda koşuyor da ne oluyor yav. Çok takılmamak lazım ona. Dinamiklik ve fiziki durum başka şeyler. Bı oyuncu dinamik olmayabilir, hele 10 no için bu olmazsa olmaz değildir. Ama fiziki durumu çöp ise şu anda, orasını bilemem. Tek bildiğim, oyun zekası ve teknik yönden o adam 10 tane Belhanda çıkarır.

numara cekiyom ne yapıyım..he deyip geçmek benimki feghouli eleştirilerine
Yani?!...Diyelim 5-6 milyonluk teklif var, kendisi de gitmeyi düşünebilir. Gitsin mi; 3.850 garanti, bonuslarla 4.5 almaya devam mı etsin 4 yıl daha?. Ben gönderilmesinden yanayım. Değil Feghouli, hiçbir futbolcuya o düzeyde maaş ödeyebilecek durumda değil bu kulüp. 3-5 sene içinde kuyruğu kurtarabilirsek, sonrasında belki...

Ben en çok yedek forvet alacakmıyız onu merak ediyorum. Ndiaye konuşuluyor denayer her sene malum forvet işi imkansız gibi sanki.

Aylar önce Emre Akbaba Belhanda'yi donunda sallar dedigimde bazıları kendince dalga geçiyordu benimle.

bjk kaleci ,stoper ve forvet arıyo.fabriden gelen para maaşlara gidiyo.bjk olmaz.basaksehirde ise soner ve irfan var zaten.emoş bizim inşallah

Şöyle düşün Gomis şu Fransa kadrosuyla oynasa o da şu kadroya sönük kalabilirdi çünkü oynanan oyunun Gomisle ya da benzer stilli Giroudla bir alakası yok.

Silva’da Portekiz’in oyun stili farklı olduğu için sönük kaldı biraz.
Peki Milan da neden oynayamıyor? Sen bu adamın maclarını izledin mi? 2-3 dakikalık video goruntulerini sormuyorum.

Terim "Yav He He, hele bu GSC daki yorumlara bak Younes!"

tapatalk_1532470407280.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt