Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala geçile bilir uyarayım.
Emre Akbaba gibi yetenekli bir adamı Belhanda gibi bi kalasla karşılaştırmak futbola ihanettir.

Eskiden Belhanda için çok yetenekli ama takmıyor diyordum. Gerçek ise tam tersi. Yeteneksiz kazmanın önde gideni ama çalışkan. Amele yani. Zaten bu yönü de olmazsa savunabilecekleri tek argümanları olmayacak hayranlarının. Caliskanligini da gevşekliği ile yok ediyor zaten. Efor sarf edip kaptığı topu malca hareketlerle harcıyor.
Top taşıyabiliyor ama kullanacak beyni ve yeteneği olmadığı için değerlendiremiyor. Bu yüzden her maç hiç ettigi kontra ataklarin haddi hesabı yok. Bu da böyle üst düzey bi mal iste.

Ligin ilk birkaç maçında iyi oynayarak umutlandırdı ama sonraki zamanlarda sırf sövdürdü kendine. Kendi açımdan son yıllarda yasadigim en büyük fail bu apacidir.

DYCulTTW0AACKu4.jpg

shalke emboloyu kiralamayı dünüşüyor mu

Emre Akbaba gibi yetenekli bir adamı Belhanda gibi bi kalasla karşılaştırmak futbola ihanettir.

Eskiden Belhanda için çok yetenekli ama takmıyor diyordum. Gerçek ise tam tersi. Yeteneksiz kazmanın önde gideni ama çalışkan. Amele yani. Zaten bu yönü de olmazsa savunabilecekleri tek argümanları olmayacak hayranlarının. Caliskanligini da gevşekliği ile yok ediyor zaten. Efor sarf edip kaptığı topu malca hareketlerle harcıyor.
Top taşıyabiliyor ama kullanacak beyni ve yeteneği olmadığı için değerlendiremiyor. Bu yüzden her maç hiç ettigi kontra ataklarin haddi hesabı yok. Bu da böyle üst düzey bi mal iste.

Ligin ilk birkaç maçında iyi oynayarak umutlandırdı ama sonraki zamanlarda sırf sövdürdü kendine. Kendi açımdan son yıllarda yasadigim en büyük fail bu apacidir.
Belhanda hakkında söylediklerine katılıyorum. Emre için bir şey diyemem, Lig'de Galatasaray maçları dışında fazla maç izlemiyorum.
Sadece biliyorsun GSC'de olayı, gelip tutmaz ise çıkarıyorlar eski konuları.

silva ndoydan sonra dünyada en kötü 2. forvettir ne gomisi kesmesi lan,belhanda gibi aşırt die kazık girer bize

Okudum gibi

"Direk etkin" fln olan mı ?
Direk etki etmeli olan da var ama ikinci bir paragraf daha var, o daha net. Nerede ise bire bir eleştiren tayfanın Belhanda hakkında dile getirdiği sıkıntılar. Daha fırsatım olmadı ama bilgisayarın başına geçeyim açıklamaları bulup Belhanda konusuna koyacağım.

Boş yapmayalım. Silva cok iyi topçu, bizde tutar tutmaz orasını bilemem ama Porto'daki oyununun yarısını oynasa ligi sallar net.

ESPN Brezilya Muhabiri Mauro Cezar: “Vitinho haftaya Galatasaray'da.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt