Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.822
- 4.439
- 778
ayew satın alma opsiyonuyla kiralanmış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyuncu satmadan habire aliyorlar, bizimkiler de aglayip duruyor, cidden ilginc.
uefadan seni turnuvalara almiyorum cezasi gelmesin diye bir seyler yapmiyorlar belli ki ama ligi kaybedersek eldeki mevcut gelirler de azalacak. üstelik zarar etme limiti de koymuslar bize, zarar edebiliriz yani transferde.Ya bizimkiler işi bilmiyor ya da bunlar işi biliyor. Lan yalandan da olsa onyekuru için opsiyon niye koyamazsın yönetim? Zaten Hoca sıkıntıda belli transfer yapacağın da yok . Bunlar da oyuncu satmadan 1.5 buna 4 de genç oyunculara 5.5 verdi 2.5 acıktalar
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
melo da ilk geldiğinde opsiyonu yoktu galiba,buna bu kadar takmayın.everton paso futbolcu alıyo,onyekuruyu 1 sene daha kiralayabiliriz.
Kardeş haklısın da para yok, yoksa kim istemez parayi basıp almayı.Bizim şeffaf, samimi , inan eden başkanımız da hem ağlayıp hem de icraat yapsa artık. Hocaya yazık böyle adamlar Hoca sayesinde rahat hareket ediyor . Yokluktan muğdat forvet, çalık sağ bek , Carole 90 dakika 11 oynuyor çünkü yedekte adam yok
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mali durum bilinenden kötü olabilir bi ihtimalTransfer Sezonu bitmeden yonetime elestri getirmeyeceğim ama bu yonetimde beni rahatsiz eden birseyler var cozemedim
cokmuş, 1 sene daha kiralayıp ucuza aldık meloyu.iyi yapmışız.Vardı Sergen 13 milyon euroydu.