Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis cidden bu mentalide değildir umarım , Zam bekleyip gelmeyince küsecem havasındaysa Terim pek hoş görmez , Gomisten daha iyilerini bile bulur getirir iyi teklif varsa değerlendirilebilir

Twitter'da mtt hep diyor Hoca Gomis'den memnun değil.

Ben kalsın isterim ama hoca istemiyor veya kendi sorun çıkarıyorsa defolup gidebilir.

Biz kimlere sırtımızı döndük Gomis vazgeçilmez değil.

Ayew iyidir. Kötülemeye gerek yok. Başarılı olacak mı hep beraber göreceğiz.
bu forumda veya sözlükte fener,bjk topçusunun gömüldüğüne,kötülendiğine şahit olmadım zaten abi.olursam ölürüm herhalde o gün.rakibe giden her futbolcunun hakkını fazlası ile veriyo taraftarımız.

Hayri bile transfer yaptıramadı yahu hayrinin nöbet bitmeden bombalar patlamalı, murhana falan kalırız yoksa hiç gelen giden olmaz.

gomise teklif yok.sakat.gomisi konusacak bi durum yok.

carole,maicon,belhanda ve listeye yeni eklendi gomis satın seneye yenilerine sıra gelcek feghouli,mariano,fernando çeşitli sebeplerden dolayı 1 stoper,2 yabancı 1 yerli ortasaha,2 forvet hem maaşları düşük genç yetenekli oynamaya aç birilerini getirin..

bence Gomis hakkinda yine salliyorlar

Aklıma Gomis'in Çine falan satılacağı geliyor. Yerini doldurmadan satmak ahmaklık olur. Böyle bir hata yapacağımıza ihtimal vermiyorum.

Gomis'in bu para mevzusunun doğru olduğunu düşünüyorum şu anda.
Sürpriz, biz bir şey yapiyorsak GS'in menfaatinedir vs diyor hoca sıkça. Demek ki çok sevilen biri. Garry'nin her fırsatta CL'de oynamak istiyorum, burda kalacağım açıklamalarına bakacak olursak bu isim kesinlikle Gomis.

Sakatlık olayı da dikkatimi çekti. Bu herif daha geçen maçta oynadı. Şimdi ne ara sakatlandı?

Arkadaslar 1 haftadir emre akbaba h.o diyorsunuz

Uzay dan mi geliyor bu adam bi türlü gelemedi

Güzel oldu ayew olayı adamlar 3 milyar borç ile ayew alıyorlarsa bizimkilerde biraz baskı yesinler çok yattılar şu uefanın parasal durumun arkasına. Adamlar fernandao gibi bi kazmayı okutuyorsa sende başkanlık yapıp maiconu belhandayı cıkarıcaksın elden. Fener benzeri bi transfer daha yaparsa bizim taraftar dinlemez valla hoca daha iyi bilir işlerini.

Sırf fatih terim hatrına çok güveniyoruz bu yönetime, Alamama konusunda ağzımı açmam ama satacaksın satamazsanız dursundan bi farkınız kalmaz.

Çin'de transfer dönemi kapandıysa bizimkiler Gomis'i Araplara mı satmaya çalışıyor. Bildiğimiz kadarı ile Avrupa'dan talibi yok. Premier League'den falan istenmez. Belki Fransa'ya dönmek istiyor olabilir.

Benfica çıkmasa Ayew işi bekletilirdi büyük ihtimalle.

Ayew'i alıp bir de elenirlerse sıkıntı yaşarlar.

Maaş'ı yüksek oyuncuları hala ellerinden çıkaramadılar.

Ayew'de en az 3.5 alır. Fakat iyi hamle orası ayrı konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt