Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin'de transfer dönemi kapandıysa bizimkiler Gomis'i Araplara mı satmaya çalışıyor. Bildiğimiz kadarı ile Avrupa'dan talibi yok. Premier League'den falan istenmez. Belki Fransa'ya dönmek istiyor olabilir.
abi gomisle ilgili bi durum yokki.taraftar kendi çalıyor,kendi söylüyo

Ya Sergen sende Gomis'in basın sözcüsümüsün yahu :D Kesin konuşmana şaşıyorum. Bahsi geçiyorsa olabilir.

Hoca hem kimseye teklif yok diyor hem sürpriz gelişme olabilir diyor.

Takas mı yapıcaz anlamadım ki.

Artık 8 numara ve Stoper transferlerini bitirelim yeter. Süper Kupa maçına çıkana kadar bu 2 transferi bitirmemiz gerekiyor ki Lig ve Şampiyonlar ligi başladığı zaman takımımız hazır durumda olsun ...

Bence yönetim gomise mobbing yapıyor zorla git, bize transfer için bütçe yarat diyor dursun çok yapıyordu bu taktiği önce taraftarla topçu arasını basınla açıyordu, sonrada topçuya taraftar seni istemiyor git diyordu.

Bence yönetim gomise mobbing yapıyor zorla git, bize transfer için bütçe yarat diyor dursun çok yapıyordu bu taktiği önce taraftarla topçu arasını basınla açıyordu, sonrada topçuya taraftar seni istemiyor git diyordu.
onu daha cok eren ve tolgaya yapıyo gibiyiz.hem gomis şampiyon yaptı,hayalet selcugu göndermek daha iyi olmaz mıydı

onu daha cok eren ve tolgaya yapıyo gibiyiz.hem gomis şampiyon yaptı,hayalet selcugu göndermek daha iyi olmaz mıydı

Para etmez onlar sergen gomis şuan ön planda öyle böyle sağlam 1 teklif gelebilir, tolgayı hoca istemiyordu zaten geldiğinden beri pek tutuyordu fb maçından sonra komple sildi, erenide gb maçıyla beraber çöpe yolladı.

Talip yok olaylarını ben anlayamadım bizemi bi talip yok. Hiç birşey yapmamış fernandao'ya talip çıkıyor 28 gol atmış gomise'mi talip çıkmıyor ? Beşiktaş çatır çatır oyuncu okutuyor. Hoca dışında hiç birinin kredisi yok valla biraz albayrağın var. Amenna hiç bi taraftar satmadan oyuncu alınmamasına birşey demiyor baş göz üstüne durumları biliyoruz. Ama okutma konusuna gelince çıkarıcaksınız o kafayı kumun altından calışıcaksınız.

Belimizi kıran nokta aldığımız oyuncuların % 90'nın parasının ederi olmamasıdır 8 milyonluk belhandaya 7 milyon para beklersek öyle bi dünya yok 4 milyondan yukarı satamayız çin katarda buna dahil. Dursun bize en büyük kazığı burda çaktı işte.

Hocanın söylediklerinden anladığım fbjk'den takas yapmak istiyor, sürpriz de bu.

Bir bildiğimiz var diyor.

Eren'i Tolga'yı vs. fbjk'ye vermek gibi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin çöplerini almadığımız sürece takasa karşı değilim. Hele bir de bizim çöpleri iteleyebilirsek şukela olur.

Yiğit bu ne lan hırb.
Screenshot_2018-07-26-00-29-50.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt