Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 adam ligin kaderine etki edemez sonuçta

Şunu da kabul etmek gerek ki iyi adam aldılar sırf Fb aldı diye bok atmaya gerek yok
Ya Aydın bu adamın son durumu nedir? Yorum yaptığına göre biliyor olmalısın. Ben bilmiyorum. İyi kötü yorum da yapmadım. Aydınlatır mısınız beni? Bizim Fegh veya onların Nani olayına donmeme ihtimali nedir? Bu kadar ovuldugune göre bu adam, ben cahil kalmışım demektir.

Hayır bir de hatırlamasak yutturacaksınız herifin sözleşmesi bittiğinde burası resmen Ayew nöbetine dönmüştü

Şimdi Fb ye gitti diye bok atanlara ne diyelim peki ?
Kaç sene once bu dediğin olay? O zamanki Ayew ile şimdiki Ayew aynı mı? Bunları da keşke yazsanız. Samimi bulmuyorum aksi taktirde, kusura bakmayın. Ki bilen bilir bu rakibin oyuncusuna bok atmayı da çokça elestirmisimdir.

Bence yönetim gomise mobbing yapıyor zorla git, bize transfer için bütçe yarat diyor dursun çok yapıyordu bu taktiği önce taraftarla topçu arasını basınla açıyordu, sonrada topçuya taraftar seni istemiyor git diyordu.
eger ki gomise mobbing yapıyorsak bu ne kadar mantıklı birşey elimizdeki tek forveti küstürmemizde hic mantıklı degil

Ya Aydın bu adamın son durumu nedir? Yorum yaptığına göre biliyor olmalısın. Ben bilmiyorum. İyi kötü yorum da yapmadım. Aydınlatır mısınız beni? Bizim Fegh veya onların Nani olayına donmeme ihtimali nedir? Bu kadar ovuldugune göre bu adam, ben cahil kalmışım demektir.

Elimden geldiğince EPL ve Belçika ligini takip ederim

Dediğim gibi tek bir oyuncuyla şampiyonluğun kazandığı ve lige etki ettiği görülmemiştir(En azından bizim lig için)

Swanseaye ilk geldiğinde acayip bir performans gösterdi hatta o sezon sonu Chelsea felan gideceği gündem olmuştu

Sonra iyi paraya West Ham'a okuttular ama West Ham da şansı tutmadı sakatlıklar vs derken futbolu geriye düştü

Sonra Swansea bir umut tekrar aldı ama orada da eski performansına ulaşamadı.Bu transfer biraz da Sigurdsunnu iyi okuttukları için pek koymadı onlara

Ha benim anlamadığım nokta bu kadar para ödedikleri adamı neden kiraya verdikleri şunu da unutmamak gerekir ki Fransa liginde şov yapan Gomis Swansea performansı hayal kırıklığıydı her oyuncu her takımda yapamaz

Başarılı olur,olmaz orası ayrı mesela ben oyuncunun kaliteli olduğundan bahsediyorum

Misal bizde de Onyekuru transferi gibi..

bu forum şampiyonlar liignde ne pok yiyecek bilmiyorum.gercekten genel olarak baktıgımda sevdiğiniz takıma karşı olan karamsarlık,vesveseler gercek hayatınızda da varsa nasıl yaşıyosunuz anlamadım.huzur batıyo size.net.başkan ve yönetimlerde olan,taraftara işlemiş.ünay aysal -fatih terim olayını taraftar yaşıyo gibi.

Ayew kotu transfer degil fakat maliyetli yalniz tam Fener topcusu muthis sol ayak cok mac kazandirir Turkiye'de

Kaç sene once bu dediğin olay? O zamanki Ayew ile şimdiki Ayew aynı mı? Bunları da keşke yazsanız. Samimi bulmuyorum aksi taktirde, kusura bakmayın. Ki bilen bilir bu rakibin oyuncusuna bok atmayı da çokça elestirmisimdir.

Çok ona takılma sen misal Kagawa gelse sevinmeyecek misin şimdi ?

Adamın futbolu geriye gitti ama burada fark yaratır

Elimden geldiğince EPL ve Belçika ligini takip ederim

Dediğim gibi tek bir oyuncuyla şampiyonluğun kazandığı ve lige etki ettiği görülmemiştir(En azından bizim lig için)

Swanseaye ilk geldiğinde acayip bir performans gösterdi hatta o sezon sonu Chelsea felan gideceği gündem olmuştu

Sonra iyi paraya West Ham'a okuttular ama West Ham da şansı tutmadı sakatlıklar vs derken futbolu geriye düştü

Sonra Swansea bir umut tekrar aldı ama orada da eski performansına ulaşamadı.Bu transfer biraz da Sigurdsunnu iyi okuttukları için pek koymadı onlara

Ha benim anlamadığım nokta bu kadar para ödedikleri adamı neden kiraya verdikleri şunu da unutmamak gerekir ki Fransa liginde şov yapan Gomis Swansea performansı hayal kırıklığıydı her oyuncu her takımda yapamaz

Başarılı olur,olmaz orası ayrı mesela ben oyuncunun kaliteli olduğundan bahsediyorum

Misal bizde de Onyekuru transferi gibi..
Mesele kalite değil zaten. Öyle olsaydı Nani, Fegh de kaliteleri world class olan adamlar. Krasic de çok çok yetenekli adamdı hatta. Ama tutmadılar. Bazı oyuncular sakatlık vs durumlarından sonra eski seviyelerinin yanından geçemiyor. Gözümüzün onunde 2 hatta 3 büyük örnek var. Nani ve Krasic FB'nin, Fegh şu an itibariyle bizim elimizde patladı. Aynisinin Ayew de olmayacağının garantisi var mı? Bu adam için bu kadar yaygara koparmanin doğru bir yaklaşım olmadigini söylüyorum sadece.

Hele hele Ayew üzerinden bunun üstüne 21'lik 10M ödedikleri Onyekuru'ya sanki ödeyebilecekmisiz gibi opsiyon koydurmadigi için yönetime söven olursa, FB Ayew aldı, bizimkiler Akbaba'yla uğraşıyor derlerse kicimla gülerim buna. Ki yönetimi de şu ana kadar yetersiz bulduğumu defalarca beyan etmisimdir. Sapla samanı karıştırıyor bazıları.

abi sol ayaklı 4-3-3 futbolcusu demişsin ya ayew konusunda @Tugay Sera sinan gümüş ciddi anlamda ben geliyorum diyo.o var o örnegine.fizik olarak güçlü,yıkılmıyo,top sürüyo,10 numara gibi asistler yapıyo,gol atıyo,şutu var. ve sol ayaklı...:p

evet Sergencim bugün Sinan çok umutlandırdı beni de,kilo almış kendine iyi bakmamış gibi gözüktü ama hız aynı fiziken güçlendirmişler basıp geçiyo daha da yıkılmıyo sanki en önemlisi oyun içi pasifliği gidiyo gibi özgüven de geçen seneden geldi niye olmasın sağ açık.

Son düzenleme:
Ayew tutar mi tutmaz mi bilinmez lakin suphesiz kaliteli topcu

Mesele kalite değil zaten. Öyle olsaydı Nani, Fegh de kaliteleri world class olan adamlar. Krasic de çok çok yetenekli adamdı hatta. Ama tutmadılar. Bazı oyuncular sakatlık vs durumlarından sonra eski seviyelerinin yanından geçemiyor. Gözümüzün onunde 2 hatta 3 büyük örnek var. Nani ve Krasic FB'nin, Fegh şu an itibariyle bizim elimizde patladı. Aynisinin Ayew de olmayacağının garantisi var mı? Bu adam için bu kadar yaygara koparmanin doğru bir yaklaşım olmasını söylüyorum sadece.

Hele hele Ayew üzerinden bunun üstüne 21'lik 10M ödedikleri Onyekuru'ya sanki ödeyebilecekmisiz gibi opsiyon koydurmadigi için yönetime söven olursa, FB Ayew aldı, bizimkiler Akbaba'yla uğraşıyor derlerse kicimla gülerim buna. Ki yönetimi de şu ana kadar yetersiz bulduğumu defalarca beyan etmisimdir. Sapla samanı karıştırıyor bazıları.

Ona katılıyorum

Şimdi opsiyonu görmeden bir şey diyemem ama aşırı maliyetli bir transfer olmuş kiralama olayına göre

Bu tarz kaliteli adamları parayı basıp alamıyoruz maalesef kıçık kırık 3.kaleciler bile 15 e felan gidiyor :d

evet Sergencim bugün Sinan çok umutlandırdı beni de,kilo almış dedim kendine iyi bakmamış herhalde ama hız aynı fiziken güçlendirmişler basıp geçiyo daha da yıkılmıyo
valencia maçının yıldızıydı.psv macında da cok iyiydi.

opsiyon olayı sattıgın kadar ala dahil değil di mi?mesela x topçu alsak,opsiyonu diyelim 8 milyon olsun.mayıstada satın alsak....sorun olur mu ?yani futbolcu satmamıza gerek yok.

tabi opsiyonu 10-12 olup,para yokken,cl geliri olmadan,şampiyonluk geliri vs olmadan iyi topçuları da alamazdık.fener ve bjk için de geçerli.talisca,ayew vs

DQoIjlYXkAA3UA3.jpg
d750ae5049651a9e0ee2fba2ca97345f.jpg

Feghouli mi Ayew mi

hahaha :Dsinan gümüş verilir mi ya,hem şampiyon yaptı hem de ilk 11e göz kırptı

Verilir veya verilmez o ayri mesele, demek istedigim Tolga-Ozan veya Eren-Ozan gibi takaslarin gerceklesme ihtimalinin dusuklugu. Hoca Ozan a ayri bir deger veriyor onu milli takima alip bu noktalara gelmesini saglayan kisi kendisi sonucta.

Açıkçası onyekuru , ayew transferinden daha iyi çünkü daha golcü bir adam . Ben 3 maçta da çok çok beğendim. Ayew ise kaliteli ama taaa 3 sene önce izlemisimdir. Feg için Ben de dahil sabah akşam bekleyenler malum gördük nasıl olduğunu bu da feg gibi olabilir yani kalitesi tamam ama performans eksilerde gibi . Kısaca onyekuru daha iyi bir sene geçirecek bence

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt