Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Mariano Serdar Transfer Nagatomo

Fernando

Feghouli Belhanda Transfer Rodrigues

Gomis

- Stoper, 8 numara + yedek forvet

Manchester+United+v+Galatasaray+UEFA+Champions+qx-L7NQQUX8l.jpg

Şampiyonlar liginden bu sene çok bir şey beklemiyorum. Uefa'ya kalsak kafidir benim için, önemli olan ŞL'de kalıcı olabilmektir.

Açıkçası onyekuru , ayew transferinden daha iyi çünkü daha golcü bir adam . Ben 3 maçta da çok çok beğendim. Ayew ise kaliteli ama taaa 3 sene önce izlemisimdir. Feg için Ben de dahil sabah akşam bekleyenler malum gördük nasıl olduğunu bu da feg gibi olabilir yani kalitesi tamam ama performans eksilerde gibi . Kısaca onyekuru daha iyi bir sene geçirecek bence

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
twitterda bilgisi olup saçma kıyaslamalar yapanları da görünce,aslında mal olduklarının farkına vardım.bonservise verilen paralar üzerinden futbolcu degelendirilir mi ya..piyasa uçmuş zaten 2 sezondur.artık ortalama futbolcuyu 7-8 milyon avroya alıyosun,azıcık katkı verse.ayew ancak onyekuru ile kıyaslanır diycektim ama onyekuru cok hızlı.ayew agır futbolcu kanat için.podolski veya kewella kıyaslayabilirim

Ne kadar katkı verir bilemem ama iyi transfer yaptı fb bizim geçen sene feghouliyi almamız gibi bir şey yaptılar

Artık gomis mi belhanda mi maicon mu gidecek birileri gitsin de şu bütçe oluşsun yapalım bian önce transferlerimizi

twitterda bilgisi olup saçma kıyaslamalar yapanları da görünce,aslında mal olduklarının farkına vardım.bonservise verilen paralar üzerinden futbolcu degelendirilir mi ya..piyasa uçmuş zaten 2 sezondur.artık ortalama futbolcuyu 7-8 milyon avroya alıyosun,azıcık katkı verse.ayew ancak onyekuru ile kıyaslanır diycektim ama onyekuru cok hızlı.ayew agır futbolcu kanat için.podolski veya kewella kıyaslayabilirim
Dune kadar van persia için ölen adamlar ya da çocuklar onlar. Boş ver , iyi de çıksa lig güzel olur kötü mü

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli-Ayew kıyaslamasını malca bulan varsa aynaya baksınlar malı görebilirler

Feghouli-Ayew kıyaslamasını malca bulan varsa aynaya baksınlar malı görebilirler
ikidir laf mı çakıyosun ne?twiterda para üzerinden transfer değerlendirenler için dedim.para üzerinden kıyaslamalar yaptılar.feghouli-ayewle ilgisi yoktu.neyse

Andre Silva kira
Ndiaye
Kjaer
Akbaba
Harun

5 transfer bize ligdede yeter kupada da yeter cl içinde sağlam bi kadro için gayet yeterli olur.

Muslera
Mariano-Serdar-Kjaer-Nago
Belhanda-Fernando-Ndiaye
Feghouli-Gomis-Rodriguez

Harun
Linnes-Ahmet-Ozan-Altyapi
Yunus Akgün-Donk-Akbaba-Onyekuru
Adrian-Silva - Sinan

Eren - Tolga - Maicon - Carole' + Telles Melo Bruma bonusla beraber 10-13 arasi bi bonervisle bu kadro kurulursa nokta atışı olur belki şartlar olursa birde Denayer olursa tamamdır.

Fegulinin youtube skills videolarını izleyin kanatta ronaldo oynuyo herhalde dersiniz herif uçuyo çalım atıyo, bizde ise beyni olmayan sneijdere döndü herif ortasaha 10 numara oyuncusu gibi oynuyor ayew ise bakalım nolucak. Bir zenciye göre çok hantal ama fena güclü izlenimi verdi bana.

alsınlar ayew gibi böyle topçularin gelmesinde sıkıntı yok lig daha izlenebilir hale gelsin ki bizde diger takimlarda transfer yaparken referans olsun lige. geçen senenin şampiyonu biziz onlara 3-5 tane ayew kalitesinde adam lazımken bizde öyle o kadar eksik yok. hocamızı da tanıyoruz zaten. şuan bizde ki Donk bile onların kadrosundaki bana göre tüm oyunculardan daha kaliteli. 3 tane nokta transfere ve gençlerden celil ve yunus'unda ozan'da olabilir pek izlemedim kadroya dahil olmasıyla hiç sıkıntı çekmeyiz bence

Hoca karşılıklı işe yaramayan topçuları takaslamalıyız dedi.

Sinan olmaz vereceğimiz adamlar Eren ve Tolga.

Alabileceğimiz adamların başında da Ozan geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt