Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.525
- 73.501
- 5.188
O adam 8 değil hacı. Okan buruk gibi yararlanır hoca ondan.Alper Fenerbahçe de yanlış mevki de oynamasına rağmen fena oynamıyordu, gelirse bize asıl mevkisi olan 8 numaraya geçecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O adam 8 değil hacı. Okan buruk gibi yararlanır hoca ondan.Alper Fenerbahçe de yanlış mevki de oynamasına rağmen fena oynamıyordu, gelirse bize asıl mevkisi olan 8 numaraya geçecek.
Adamlara tinerci diyoruzda transfer işini son 3 sezonda mükemmel yapıyorlar.
GELİŞİ GİDİŞ
FABRİ : 0 --- 6 MİLYON
TOSİC : 0 --- 4,5 MİLYON
CENK : 0 --- 22,50 MİLYON
MARCELO : 2 MİLYON --7 MİLYON
BECK : 1,75 -- 2,50 MİLYON
SOSA : 2 MİLYON -- 7,5 MİLYON
DEMBA : 6 MİLYON -- 13 MİLYON
ERSAN : 2 MİLYON -- 7 MİLYON
ATINÇ : 0 -- 6 MİLYON
O adam 8 değil hacı. Okan buruk gibi yararlanır hoca ondan.
Fiko oyuncu satma işinde ne kadar iyiyse, transfer işinde o kadar kötü. Aldığı oyuncular arasında sittin sene çıkmayacak kazıklar yedi. Love, Pepe, Negredo, Lens... Bu heriflerin aldığı maaşlar skandal ve Pepe haricinde sıfır katkı aldılar. Aras, Beck, G. Süzen gibi birçok aldığı çöp de var.Adamlara tinerci diyoruzda transfer işini son 3 sezonda mükemmel yapıyorlar.
GELİŞİ GİDİŞ
FABRİ : 0 --- 6 MİLYON
TOSİC : 0 --- 4,5 MİLYON
CENK : 0 --- 22,50 MİLYON
MARCELO : 2 MİLYON --7 MİLYON
BECK : 1,75 -- 2,50 MİLYON
SOSA : 2 MİLYON -- 7,5 MİLYON
DEMBA : 6 MİLYON -- 13 MİLYON
ERSAN : 2 MİLYON -- 7 MİLYON
ATINÇ : 0 -- 6 MİLYON
nasıl yani?Ben 8 numara da dikine oyunu ileri hızlı çıkarması için kullanacak diye düşünüyorum. Badou'nun yedeği olacaktır.
Valla şu ana kadar fb hep yanlış kullandı. Alper ortasahada FM diliyle savaşçı ortasaha destek gibi kullanılsa çok yararlı olur. Hem tempolu hem agresif bi oyuncu. Dediğin gibi badounun özellikler var. Ama şu belhanda işi çok bozuyor. Moutinho 5e bedavaya gitti. Keşke bize gelseydi. Fernando-moutinho-badou/alper ortasahası birbirini acayip tamamlardıBen 8 numara da dikine oyunu ileri hızlı çıkarması için kullanacak diye düşünüyorum. Badou'nun yedeği olacaktır.
Kweukeninin formasını alırsınalper transferi gerçekleşirse bize de çaykur rizesporu tutmak düşer
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi