Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samet Aybaba: "Yasin Öztekin, 2 kez beni aradı ve 'gelmek istiyorum' dedi. Ben de başkana ilettim ama Ali Ay çok istekli değildi. Açık söyleyeyim; başkanı ben ikna ettim. Görüşmeler başladı, Ali Ay 'tamam bitmek üzere bu iş' dedi ama Yasin, Göztepe'ye gitti. Başarılar diliyorum."

Transferde son olarak Galatasaray’dan kanat oyuncusu Yasin Öztekin’le sözleşme imzalayan Göztepe’nin, dünyaca ünlü yıldız Mario Gomez’le ilgilendiği ortaya çıktı.
hurriuet

Hocam bu dediğiniz kağıt üzerinde böyle. Onyekuru Ayew den daha iyi bir sezon geçirirse tam tersi geçerli olacak. Yarı maliyete daha iyi bir transfer yapılmış olacak. Son sözü söylemek için bekleyip görmek lazım.

1 yıl kiralık gelme kaydıyla seçenekler Ayew ve Onyekuru ise tercih Ayewdir. Onyekuru, Ayew'den daha başarılı olursa bu yönetim değil scout başarısı olur. Sizce Onyekuru'yu yönetim mi buldu?

Yönetimin maliyetli transferlere girmek istemediği çok açık. FFP'ye sığınıyorlar ancak FFP kiralık oyunculara engel değil. Sizi temin ederim FFP olmasa da bu yönetimin alacağı oyuncu tarzı Onyekuru gibi düşük maliyetli adamlar olurdu.

gitmesi kesinleşen,hergün transfer teklifi alan gomis yerine hangi forveti alalım arkadaşlar

DjBqsT4W4AEG0YY.jpg
dünya kupasının en iyi 100 oyuncusu.fenerbahce ve beşiktaştan 10ar futbolcu var

Arkadaşlar Gomis yolcu yönetim yalanlamadı maaş olayını + herif sakat değil bilerek oynatmıyoruz

Bu puzzle parçalarını birleştirince cevap çok açık

? SICAK GELİŞME | Bir Arap kulübü Bafetimbi Gomis için Galatasaray’a resmi teklifini iletti. Teklif 10 M€ civarında. Yönetimin ne karar vereceği ise bilinmiyor. ?

Ligue 1 Türkçe

2 haftaya lig başlıyor.

Gomis mi, Andre Silva mı?

27 yaşındaki Polonyalı forvet Łukasz Teodorczyk, Galatasaray'a önerildi. Anderlecht, oyuncunun satışına olumlu bakıyor. (Anderlecht Online)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt