Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o yüzden bi tuhaflık var zaten taraftarda.hoca sakat demiş,ısrarla forvet vurgusu yapmış.yazılı teklif yok diye üstüne basarak söylemiş.hala yavsak medyanın haberlerini destekleyici gitsin seklinde yorumlar yapılyo

uzağa gitmeye gerek yok sneijder , melo , poldide aynısı oldu yönetim medyayı , medyada taraftarı gazlıyor hep aynı şeyler taraftar doymadı yemeğe.

teklif gelse bile gomis şimdi değil,seneye satılır.dogrusu da budur.gomisin yanına kaliteli forvet gerek.

gomisin yerini şu aşamada dolduramayız.ben de o yüzden yorumları büyük bi tuhaflıkla okuyorum.

Yerine alinacak adam net bir sekilde Gomis den düsük profilli bir adam olur.

Gol yükünün büyük bir bölümünü tek basina cekecek bir adam bulabileceklerini sanmiyorum acikcasi.

Teodorczyk alınabilir Gomis yerine, piyasası olan bir oyuncu biraz parlatırsak para kazanabiliriz çok rahat

Yunus Akgün’ün Sakaryaspor maçında ki videosunu izledim de çocuk net kalite. Kimi kesecek bilmiyorum ama bu sene kesinlikle oynamalı.

Sakaryaspor maçına gitmeden öncesi götürülmemesi haber bile yapılmadı Gomis'in medyaya talimat vermiştir hoca pazarlıklar için bence....yakında satılır ne kadar kazansak kardır,her oyuncunun yeri dolar bence hoca dün bize güvenin Galatasaray'ın menfaatleri için derken bunu kastediyordu bence

Zorla bana hocanın gizli planını anlattıracaksınız. Ozan ile Tolga'yı takas edip Donk'u stopere çekecek. Donk-Serdar-Maicon-Ozan Kabak. Maicon'u yollayıp yerine birini alabilir. Böylelikle yabancı 2 hakkımızı(Carole gider diye) orta saha ve forvete kullanırız.

Yunus Akgün’ün Sakaryaspor maçında ki videosunu izledim de çocuk net kalite. Kimi kesecek bilmiyorum ama bu sene kesinlikle oynamalı.
abdulkadire benzetenler olmuş ama abdulkadirle zerre alakası yok.sol ayaklı bi forvetti yunus.idolü de agueroydu.sonra kanada kaydı.oldukça klas bi futbolcu,eşine pek rastlanılmaz bu ülkede

Dursun ve kel içimizden geçti. bu adamlara ne paralar döktük biz yaw.

8+2 Bonus Belhanda vasatına gömdük.
4 Milyon Marianoya gömdük. (geri dönüşümü olmayacak)
7 Milyon Maicon'a gömdük (bu adamdan çok ümitliydim ben)
4.250de Feg'e gömdük.

Sonuc olarak her yerde bulabilecegin, 1,90 boy, tek hamleli stopere bir sürü para gömdük. Watford bile su elemani 7 milyona alabilmis mesela.

https://www.transfermarkt.de/christian-kabasele/profil/spieler/81512

çok yaşlı takımları 2 sağlam oyuncuları var dünkü bohhlar daha dünya kadar borç içinde ibb'de ne kombine, taraftar ne de store girdisi var seneye bayrağı çeker patlar ibb

Yok ya onlar karanlik el ile ilerliyorlar gelir anlaminda. Tv gelirleri yuksek. Arada cengiz under gibi oyuncu da satiyorlar. Ben tribun hasilati olarak el altindan kombine satiyorlarmis gibi bile gosterttiklerini dusunuyorum. Bazi sirketler toplu kombine veya her hafta toplu bilet aliyormus gibi. Burasi Turkiye, her turlu sahtekarlik mumkun.

Ayrica kabul etmek lazim ki AA nin sistemi iyice oturdu. Belozoglu varkende iyiler yokkende !

O yuzden ibb ile cekisiriz. Ama tabi bein de mumkun oldugunca 3 buyukleri uzuuuun haftalar rekabette tutturacaktir mutlaka. Ama sonunda ibb ile cekisiriz bence bu sefer.

barış alıcının feyenord videosunu da izledim.tek gördüğüm vurus acısı rahatken yaptıgı tek bi gol vuruşu.bunun üzerinden saatlerce övüldü.yunus ise romanın ciddi takibinde,2000 dogumlu ve dün çok özgüvenliydi.basit bi ara pası yerine ki hasını verir,sol ayagının dışıyla ara pasları deneyen,topu ileri taşıyan,çalım atan,forvetten kanada evrilen bi yetenek....üstelik sadece 20dk oynadı ve etrafında da kendi gibi 5-6 genc vardı.as takımla oynamadı.

Son düzenleme:
DiO30pxXcAAw0da.jpg:large

Bu kral kim bilin bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt