Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olasi bir Gomis ayrilisinda yerine alinacak adamin Gomis'in yerini doldurabilecek kalitede olacagina inaniyorsan sorun yok.
Inaniyorum tabii niye inanmayayim

Hep ayni seyler soyleniyor ortada bir sebep yok yonetime soven sovene satarsa yerini dolduramaz diyenler neye dayanarak diyor anlamiyorum

Yonetim Cavanda'yi satip yerini Nagatomo'yla doldurdu

Daha ortada 8 numara yok ndiaye gideli kaç ay oldu yerine kimse alınmadı, gomis gidecek yerine sağlam 1 i gelicek inanıyorsun yani buna ilginç

Ulan halen merkez orta saha yok... Ne zaman bu oyuncu takıma katılacak, takıma alışacak vs...

Şaşırırdım, transferler kampa yetişeydi

Olasi bir Gomis ayrilisinda yerine alinacak adamin Gomis'in yerini doldurabilecek kalitede olacagina inaniyorsan sorun yok.
15 milyonluk bir teklif gelirse senin bu dediginin onemi yok, her transfer risk zaten, Gomis alindiginda kimse boyle bir performans beklemiyordu, degerini bulan herkes gidebilir, piyasada kaliteli forvet cok + 10 gun sonra 33 olacak Gomis, sattigin kadar alabilirsin cezasi varken 15 milyon civari bir teklifi reddetmek dogru olmaz

15 milyonluk bir teklif gelirse senin bu dediginin onemi yok, her transfer risk zaten, Gomis alindiginda kimse boyle bir performans beklemiyordu, degerini bulan herkes gidebilir, piyasada kaliteli forvet cok + 10 gun sonra 33 olacak Gomis, sattigin kadar alabilirsin cezasi varken 15 milyon civari bir teklifi reddetmek dogru olmaz

15 veren varsa satalim zaten ama 6-7 ye falan satarlarsa enayiliktir bu.

Ismi gecenler arasindan Andre Silva, Teodorcyk falan bunlar bizi tasiyabilecek tipler degiller maalesef. Forvette kumar oynanmaz.

Muslera
Mariano.. Maicon.. Serdar.. Nagatomo
Ndiaye.. Fernando.. Belhanda
Feghouli.. Gomis.. Garry

İsmail
Linnes.. Denayer.. Ahmet/Ozan.. Linnes
Selçuk.. Donk.. Tolga/Celil
Sinan/Yunus.. Mugdat/Eren.. Onyekuru

En fazla böyle olur kadro boşa kafa yormayın

Bursaspor, Estoril'den Allano Lima'yı 1 yıllığına kiraladı.

Akhisar kupa macina Donk-Fernando-Belhanda orta sahasiyla cikariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt