Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gol atma işini becerebilen forvet getirmeliyiz okaka,teodorczyk hatta andre silva gomisin yerini dolduramaz yedek olarak belki andre silva düşünülür şartlara bağlı olarak ama hep kiralıkla olmaz bu iş opsiyonlu olması lazım oyuncu satma alışkanlığı kazanmamız lazım o yüzden satabileceğimiz değer kazanacak isimlerle ilgilenelim 1 sene kal git ben mantıklı bulmuyorum forvet için ısrarla önerdiğim isim

Udinese Mandragorayi 20 milyona transfer etmis. Juvenin gelecek sezon icin geri alma opsiyonu varmis, sadece 26 milyon.

Udinese mal herhalde.

Kral dönmüş
IMG_20180726_190347.webp

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

vay be Hagi kaptanmis Vitorulda

ALde 2 0 öndeler Vitesseye karsi

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe’nin yeni transferi Andre Ayew 19.45'te, Beşiktaş'ın yeni transferi Enzo Roco ise 23.00 gibi İstanbul'da olacak.

evet biz kimi aliyoruz

Takımda bariz eksikler var sağlam bir stoper 8 numara forvet hatta yedek kalecı ama başkan nabıyor yok milanı biz kurtardık,yok milan bize sordu.Bunda da icraat sıfır.Al bunu vur dursuna valla tek umidim Fatih Terim.Yoksa bu yönetimden de bir icraat beklemiyorum.

Ben inanmiyorum.

Gomis kalsa da ikinci bir forvete gerek varken, Gomis bir de satilirsa 2 tane forvete ihtiyac olacak. "Kisa sürede" böyle olasi bir sorunu cözebileceklerini sanmiyorum ben.

Ayrica ben yönetime sövmüyorum, destekleyenlerdenim. Ama hem Gomis'in yerini doldurup hem de yedek bir forvet alabileceklerine inanmiyorum sadece. Mugdat ile Eren ile Sinan ile falan olmaz bu is, Gomis'e cok yük biniyor o yükü azaltacak kalitede yedek bir forvete ihtiyac var hala.

Ne kisa suresi yahu daha bir aydan fazla var transfer doneminin bitmesine. Bir transfer bir gun icinde bitirilebiliyor, kisa zaman falan yok.

Ben gunler once yazdim bu konuyu, su an copler haricinde kimseyi satmasak bile bir stoper, bir orta saha, bir de santrafor lazim. Carole'un yollandigini varsayarsak 2 kontenjanimiz var. 3 ihtiyactan birini yerliyle karsilamak zorunda kalacagiz gibi. Acikcasi ben santraforun yerli alinmasini tercih ediyorum keza diger iki pozisyon daha kritik, santrafor ise rotasyon icin geliyor.

Gomis'in satilmasiyla alakasi yok yani yedek santrafor transferinin agirdan alinmasinin. Aksine topcu satmaliyiz ki hamle firsatimiz olsun, eksikleri kapatabilelim.

Daha ortada 8 numara yok ndiaye gideli kaç ay oldu yerine kimse alınmadı, gomis gidecek yerine sağlam 1 i gelicek inanıyorsun yani buna ilginç

Iddiaya girelim mi

8 numara alinir diyorum ben donem sonuna kadar. Gomis satilirsa da yerine adam alinir diyorum.

vay be Hagi kaptanmis Vitorulda

ALde 2 0 öndeler Vitesseye karsi

Kesinlikle almaliyiz ya muthis yetenek cok yazik olacak baska birilerine yar olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt