Gelecek mi acaba
bi ihtimal.ama fener veya bjk alsa müthiş transfer denecek,en iyisi almayalım.onlar alsın da kurtulalım
Gelecek mi acaba
Takımda satılması gereken ilk kişi Maicon bana göre. Kendisine özellikle Şampiyonlar Ligi'nde güvenmiyorum.
35 kez şampiyonlar ligi maçına çıkıp 240 civarında da bundesliga da üst düzey top oynamış adamı istemeyen gitsin belgesel seyretsinbi ihtimal.ama fener veya bjk alsa müthiş transfer denecek,en iyisi almayalım.onlar alsın da kurtulalım
niye ahbab.
asil clde fazla ofansif oynamazsak kagniligi gizlenebilir
ben daha cok LEAGUEde guvenememekteyim #sahsen
Fatih Terim'in hangi maçta geriye yaslanıp bekleyeceğini düşünüyorsun dostum
kariyer oynamıyor kardeşim topçu oynuyor sahada geçelim bu tarz gereksiz versusları35 kez şampiyonlar ligi maçına çıkıp 240 civarında da bundesliga da üst düzey top oynamış adamı istemeyen gitsin belgesel seyretsin
Açılış bizden oluyor demekSezonun ilk haftası açıklanmış şimdiden hayırlı olsun yalnız 5 ağustos'da süper kupa finalinden sonra 10 ağustos'a maç vermeleri açıklaması olamaz daha sezon başlamadan işe koyuldular
![]()
Bence normal olan bu. sezonun ilk maçını önceki sezonun şampiyon takım yapmalıSezonun ilk haftası açıklanmış şimdiden hayırlı olsun yalnız 5 ağustos'da süper kupa finalinden sonra 10 ağustos'a maç vermeleri açıklaması olamaz daha sezon başlamadan işe koyuldular
![]()
Cris'in bir kez bile gelmesini istemedim ağır ve gereksizdikariyer oynamıyor kardeşim topçu oynuyor sahada geçelim bu tarz gereksiz versusları
Eredivisie 328 match![]()
LaLiga 144 match![]()
Şampiyonlar Ligi 81 match![]()
UEFA Kupası 36 match![]()
![]()
Ligue 1 225 match![]()
Şampiyonlar Ligi 58 match![]()
![]()
ohooooooo linderothmu yok mehmet polatCris'in bir kez bile gelmesini istemedim ağır ve gereksizdi fakat Linderoth olayı tamamen şanssızlıktan öteye gitmez belki takımın kaderini değiştirecekti fakat sakatlıklarla kendi kaderini değiştirdi
Cris'in bir kez bile gelmesini istemedim ağır ve gereksizdi fakat Linderoth olayı tamamen şanssızlıktan öteye gitmez belki takımın kaderini değiştirecekti fakat sakatlıklarla kendi kaderini değiştirdi
Ahahahahhahaha frank de boer olacak bi karışıklık olduohooooooo linderothmu yok mehmet polat
abi akhisar macında bizim taraftar daha mı cok olur,yani bilet paylaşımı yarı yarıya olsa dahi cok olur muyuzDmk Linderoth ha