GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 131

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,9K
Sayfa
131/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bolasie bir aralar muazzam top oynuyordu (Crystal Palace zamanlari) fakat uzun suredir oyle oynamiyor hatta Everton'da kazma izlenimi verdi. Hayir yani Palace formunu yakalasa bile Fener niye inatla kanat aliyor anlamis degilim. Transfere en az ihtiyac duyduklari yer olabilir.

Adamlara santrafor, orta saha, sag bek, sol bek, stoper, kaleci lazim gidip inatla kanat aliyorlar :D

Bu seneki transfer ayı sönük geçiyor..
Sebebide hovarda büyük külüblerin hataları .

Son dunya kupa maçları artık büyük yıldızların devrinin geçtigini sadece maçlarda çok koşan çok çalışan her yerde oynyuyan futbolcu devrine gidik..

Dunya kuapsının bir özelligide WAR sistemın olmasıydı.
Bizde aynı sisteme geçecez bana göre esas Tıyatro bu sistemde olacak.
Zira önyargılı hakem Wara gerek yok dedigin de gece spor progamları reytıng yapar.

Dunya kupasında (( bana göre resmen Guney Amerika afrika takımları ezildi Avrupanın srt futboluna karşı ))
Ligeler başlasın FB-BJK ( GS yı saymıyorum önyargılı TFF ın yüzünden Süper kupa maçı varken sırf gıcıklık olsun diye GS yı zor duruma düşürdüler )) FB ve BJK ın kendi sahasında attıgı gol İPTAL olabilecekmi..

Eger bunu başarırılarsa FB-BJK ın Teknık adamları idareceilerin yaygaralarına aldırmazlarsa bu sene şampıyonluk neden Anadoluya geçmesin..

Tabi bizim yerli oyuncular ve onlara alışan yabancılar da sürekli orta hakeme konuşup itiraz edip haksız kararlar peşinde koşarlarsa zaten bitik Turk futbolu hepten biter..

Borçlar çok hedefler büyük paralar çok büyük olunca amaca gidilen her yol mubah dıyenler kazanırsa TURK FUTBOLU ruhuna EL FATİHA deriz..

bu adamlar bu paraları nerden buluyor ya batık haldeyken. ali koc bizim yönetimin yarısı kadar ağlamadı berbat durumda olmalarına ragmen
o menajer midir nedir cenk tosunla görüntülü telefon görüşmesi yaparken ,bolasie de ekrana görünmüş.olay bu.alırlarsa da alsınlar ne yapalım.kaç tane kanat var takımda hala bolasie gelsin diyecek değiliz

emre akbaba ndiaye denayer transfer dönemi başından beri bu adamlarla uğrasıyoruz ve bu adamlar olmazsa hiç planımız yok. Yönetim yatsın kalksın hocaya dua etsin yoksa bu pasiflik ile hiçbir sey yapamazlar

Bolasie bir aralar muazzam top oynuyordu (Crystal Palace zamanlari) fakat uzun suredir oyle oynamiyor hatta Everton'da kazma izlenimi verdi. Hayir yani Palace formunu yakalasa bile Fener niye inatla kanat aliyor anlamis degilim. Transfere en az ihtiyac duyduklari yer olabilir.

Adamlara santrafor, orta saha, sag bek, sol bek, stoper, kaleci lazim gidip inatla kanat aliyorlar :D
eljif yabancı sayılıyo galiba.12 yabancıları var şu an.stoper ve forvet alırlar.

Gomise press yapamiyor deniyor ama gecen sene baya baya basiyordu adam, ikac tane gol attik oyle neye gore press yapmiyor kime gore yapmiyor anlamadim ben.

Hasan Can dogru duzgun para bile vermiyor rtas transfer icin tesislesme icin yaptiklari apayri tabii sagolsun

Umraniye'nin ustaca kadro kurmasinin arkasindaki isimler Recep Yogurtcu & Ergun Keles

Biliyorum onun alakasının olmadığını.

Benim üniversitede ki sınıf arkadaşım bu Hasan Can'ın yeğeni.

Ümraniye'nin bilmem ne sekreteri olmuş. Takımla durmadan story falan atıyor.

Birden aklıma geldi öyle yazdım sonuçta belediye takımı sahayı baya toparladı. Zamanında sahayı ikiye bölüp az top oynamadık hekimbaşında :)

emre akbaba ndiaye denayer transfer dönemi başından beri bu adamlarla uğrasıyoruz ve bu adamlar olmazsa hiç planımız yok. Yönetim yatsın kalksın hocaya dua etsin yoksa bu pasiflik ile hiçbir sey yapamazlar

Yaww haberlere niye aldanis ediyorsun ki ona gore Trezeguet ve Kasimpasa'nin kapisinda yattik ama cat birden Onyekuru geldi.

Hoca da yonetim de milyon defa soyledi. Eksikleri biliyoruz, FFP sartlari dogrultusunda en dogru transferleri yapacagiz. Transfer isi gizli olur. Surprizlere hazir olun.

Normal medyasi boktan olan bir ulkenin spor medyasinin ne kadar iyi olmasini bekliyorsun ki?

kısa sürede basarılı müdahaleleri oldu biizm maçta.milli takımda da oynuyomuş.hoşgelmiş
Bu tarz hamleleri severiz umarım 2 sene sonra yedek olarak şans bulmaya başlar aslında şimdiden alt liglere kiralık vermeye başlasak güzel olur ayrıca Sakaryaspor'un alt yapısı da çok önemli böyle bir iş birliği bizim açımızdan da çok önemli olacak

Bolasie çapraz bağ koparmasaydı zaten bizim lig takımları ile anılmazdı.

Sakatlık sonrası dönmek çok zor. Bu tarz sakatlık sonrası korku yaşıyor çekinerek oynuyor oyuncular.

Onyekuru içinde geçerli tabi bu. Bruma'da aynı sıkıntıyı yaşadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri