GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 151

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
151/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes yabancı topçu ister , bekler ben oturdum akbabayı bekliyorum ndiaye ve akbaba gelicek orta saha çoşucak tam aradığımız ve terimin sisteme cuk diye oturucak isim akbaba.
Emre - Belhanda ikilisi de çok iyi oynar dripling üzerinden paslaşarak hatta duvar paslarıyla rakibin merkezini yarıp geçerler Belhanda özelinde muğdat transferi çok kritik oldu çünkü Belhanda Gomis ikilisi pek uyumlu ikili olmuyorlar Muğdat sahte 9 yapıp tek pas / duvar paslarıyla çok gol attırabilir kendi de goller atabilir izleyip görelim bu sene de zaten bir şey olmazsa seneye kapı dışarı edilir :D

Sen mesajlardan milletin karakterini ölçmeye devam et sayın uber zeka

Hadi kal sağlıcakla
.
4a938eaa624d0c791903ecff365dc03f.gif

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza bu arada senin de ismin aklımda Wilshere aşığıydın sanırım... Fener’e gelmediğine sevindim bence tutmazdı ama yine de ihtimalini bile sevmedim... Bu arada bizi kavga ettirip eğlence arıyorsun gözümden kaçmadı değil ?

Hamza bu arada senin de ismin aklımda Wilshere aşığıydın sanırım... Fener’e gelmediğine sevindim bence tutmazdı ama yine de ihtimalini bile sevmedim... Bu arada bizi kavga ettirip eğlence arıyorsun gözümden kaçmadı değil ?

Vaay dikkatten kacmamis rtas neyse bir sekilde tatliya bagladiniz Aydin'a karsi tatliya baglayan ilk insansin seni tebrik ederim

Wilshere beni kirmadi ve Fener'e gitti ama West Ham'da olmayacak, yanlis tercih yapti

Tam istedigim orta saha tipi bir de Bennacer ve Szymanski beni o kadar heyecanlandirdi

Oyle birini alamayacagiz anlasilan :(

Vitinho'nun menajerleri çok iyi çalıştı sürekli bize gelecek yok gidiyor ha gayret derken 10 m euro'ya transfer olmuş biraz daha zorlasalar 15 m euro koparırlardı :D

Gökhan Dinç: "Galatasaray Kulübü, Gomis'e 'mobbing' yapıyor. Galatasaray Kulübü, 'mobbing' konusunda üniversite olmuş. Sneijder'e yaptılar. Burak Yılmaz'a yaptılar. Işıl Alben'e yapıyorlar. Sabri Sarıoğlu'na yaptılar. Şimdi de Gomis'e yapıyorlar."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri