Aydın Aslan
Berlin Panteri
Yerine cavani gelicekse hemen gitsin
Makakula da 20 küsür atmıştı sonra döküldü her sene atacak diye kaide yok ki ?
Gomis'in kariyer zirveleri şu son iki sene daha öncesi 10 gol barajında kalan biriydi
Yerine cavani gelicekse hemen gitsin
tehlikeli sularda yüzme hamzacimOlabilir Aysegul hnm. :sarıkalp::kırmızıkalp:
Keşke selçuk,tolga,eren ve tarik içinde yapsalar.Gökhan Dinç: "Galatasaray Kulübü, Gomis'e 'mobbing' yapıyor. Galatasaray Kulübü, 'mobbing' konusunda üniversite olmuş. Sneijder'e yaptılar. Burak Yılmaz'a yaptılar. Işıl Alben'e yapıyorlar. Sabri Sarıoğlu'na yaptılar. Şimdi de Gomis'e yapıyorlar."
açık açık isim söyle kardeşim karnından konuşmaBurda birçoğu gibi forumu dışarıdan takip ettim hep... Mükemmel insanlarda var kendini insan yerine koyan hayvan da...Sırf bu mesajı yazmak için foruma girdim... Hakkaniyetli arkadaşlarımdan özür diliyorum. Ama kendimi tutamıcam.. Neymiş Fener’in gençleri bizimkileri karı yaparmış üstüne de kuma alırmış.... Bunu söyleyen forumun sözde tecrübeli eski kaşarlarından... Bana bak kendini bilmez Galatasaraylı hiç bir futbolcuyu bırak hiçbir taraftar Fener’in karısı olmaz... O koca ağzına ayar ver yoksa SENİ KARIM YAPARIM ONUNLA DA YETİNMEM ÜZERİNE KUMA ALIRIM
Karabükspor İdari Menajeri Fazlı Ulusal: "100 bin TL'lik adama 1 milyon euro vermişler. 900 bin euro kendi aralarında bölüşülmüş. Ben söylemiyorum. Dosyalar, belgeler, bilgiler, futbolcu söylüyor. Herkese hesabını soracağız. Herkes aldığı parayı geri getirmek zorunda."
![]()
muhahaaFenerbahçe, 4 yıl önce Saffet Akbaş ve Kemalettin Şentürk aracılığıyla Malcolm ile görüşmüştü. Corinthians 3 milyon euro isteyince transfer gerçekleşmemişti. Barcelona'nın yolunu tutan Malcolm'un şu an serbest kalma bedeli 180 milyon Euro.
Makakula da 20 küsür atmıştı sonra döküldü her sene atacak diye kaide yok ki ?
Gomis'in kariyer zirveleri şu son iki sene daha öncesi 10 gol barajında kalan biriydi
eplde atamıyordu evet ama fransada atıyordu bizim lig o kadar da kaliteli değil 20 yi yine rahat geçer.
Ekli dosyayı görüntüle 25703
gomis gittiği takdirde bize çok sağlam 1 isim gerek muğdat falanla olmaz biliyorsun yok thederzcuk yok andre silva falan yetmez çok iyi biliyoruz ee ffp durumu ortadayken alırmıyız o tür 1 isim hayır almayız.
bence gomis takım için çok önemli 1 oyuncu sen çok takmazsın o gitsin bu gitsin yeri dolar dolmasada olur falan dersin o yüzden ne desem boş ama yinede yazayım şu son mevzular yok zam istiyor yok söz vermişler falan saymazsak ki bunlar menajer oyunu gibi görülüyor , gayet karakterli ve takım için savaşan 1 topçu olarak görüyorum gomisi gittim forma aldım 18 gomis yazdım benim için gol atmış , atmamış mevzusu hiç önemli değil sahaya ruhunu koydu mu ona bakarım linnesi , donku sevme nedenimde bu kaliteyi her zaman 2.plana atarım.
Yav aynı şeyler Sneijder mevzsunda yaşandı işte
Yok yeri dolmaz vs gittiği sene şampiyon olduk
sneijderin yeri dolmadı ki hadi iyi geceler sana biliyordum zaten böyle düz 1 cevap atıcağını.
Ne yazmamı bekliyorsun ?
Gomis de adam olup menajerini salmasaydı o zaman kulübe kimse Galatasaray armasından üstün değildir
Bunu anlamayanlar tek tek yol alacaklar
bu mevzuyu salla sen şimdi gomis gitsin diyordun zaten 1 aydır
ki hala mevzunun gerçekliğini bilmiyoruz , neler dönüyor bilmiyoruz fikir yürütüyoruz
Evet gitmesini istememin sebeplerini yazdım ama keşke okusaydın
Senin gibi herkes etikete takılıp kalmıyor ben armayı seviyorum isimler geçici