GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 163

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
163/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Namussuz eysandiaye olsa baglicaktim come to gala diye gelmemiş
1532782923217.webp

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Höwedesi siz izlemişiniz demek. Adam son yıllar stoper böglesinde performansı çok kötü olduğu için milli takım ve Juventusta bek olarak kullanılan, stoperliği unutmuş olan futbolcu.

Isimlere göre yorum yapmak kolay.

Borussia Dortmund'dan sonra Premier Lig ekibi Crystal Palace da Belhanda ile ilgileniyor.

Kolay mi ulan 10 numaramizi transfer etmek, verin ordan bir 10m

Muslera
Mariano - Serdar - Maicon - Nagato
Fernando
Belhanda - 8Numara
Feghouli - Gomis - Garry R.
​
Eldeki görünen en iyi kadro bu şuan , Onyekuru çok istediğim kaliteli bir isim ancak opsiyonu olmaması üzücü ;

Yinede alabildiğimiz kadar verim almaya bakacağız sonuna kadar.

Maicon out Mangala , Zouma in + Belhanda out Akbaba , Augusto in gibi durumlar olabilir.

Bir dönem ismi geçen Bennacer , Szymanski gibi genç isimleri de takip etmek faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Sanki bir çocuk daha vardı da onu hatırlayamadım Bennacer ile aynı dönemde adı geçiyordu.

yeni stumpf höwedesin yanında serbülentimiz oynayacağından efsane bir ikilimiz olacaklardır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla ben size söyleyeyim.
Belhanda Bjk veya Fener'de olsaydı Çin'e veya Katar'a 15 milyona paketlemişlerdi şimdiye.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Höwedes ve Emre Akbaba gelsin de başka transfer olmasa da olur inanın

Hani Höwedes 'i beğenmeyenleri anlamıyorum Serdar 'ı bir kenara koyuyorum ki onun da sakatlık problemi olduğu bariz. Diğer stoperlerimiz kaplumbağa hızında ve kendisini muazzam yetenekli sanan Maicon ve Hasbel kader stoper olmuş Ahmet. Hani Höwedes 'i beğenmeyecek kadar iyi bir stoper tandemimiz olduğunu mu zannediyoruz anlamadım ki ?

Serdar-Höwedes-Maicon üçlüsü STSL ve Avupa da her türlü işimizi görür. Bir de Ozan 'ı kazanabilirsek Kupa maçlarında filan nasıl güzel işte ...

Ya yeter serdar sakatlik diye diye adami yine sakatlayacaksiniz.
Mariano Fernando daha cok sakatlandi gecen sene daha cok mac kacirdi.
Hadi mariano neyse de Fernando rezil dondu sakatliktan.Onlara laf yok anasini satayim.
Mariano Serdardan daha kronik sakat benim gozumde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri