GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 178

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
178/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chadli gelirse faydalı olabilir ama abartılacak biri değil.bunun dısında yunus ve ali yavuzlar olduktan sonra şeyimde degil elalem.

IMG_3022.webp

İyi Nöbetler;)

Ismail sanki güven veriyor bana kalede . Zaten kalecide önemli olan bu , hata yapması değil nasıl olsa bu hataydı deyip unutturacak duruşta olması. Valla böyle olacaksa yedek kaleci olrak dursun . Feg, belhanda gibi çöpler yerine de Yunus falan oynasın ki Yunus hazırlık maçlarında Feg denen çöpten bin kat daha teknik ve iyi oynadı. Son olarak Donk hep böyle oyna canımızı ye

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Yavuz için demiştim sabah,elimizde ciddi potansiyeller var Ali Yavuz,Yunus,Celil,Ozan bu 4ünü A takımda görebiliriz gibi,İsmail Çipe'yi Volkan Demirel'e benzetiyorum yan toplarda iyi cepheden kötü,bu sorunu Taffarel ve Muslera ile çalışarak aşabilir

Maicon da iyidi bugün umarim öyle ciddiyetle oynamaya devam eder. Stoper, orta saha ve forvet şart. Belhanda, feghouli yine saç baş yoldurur. Gomis de para konusuna takmis duygusal adam kalirsa eski formu vermez iyi bir teklif varsa satılabilir. Onyekuru ve gary kanadi ile ligin içinden geçeriz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugünkü maçtan çıkan sonuçlar ;

- Belhanda , Feghouli ve Carole acil gönderilmeli.

- Gelecek paralarla Ndiaye , Emre Akbaba ve bir stoper ve forvet alınmalı.

- Feghouli yerine kanat oyuncu alınmamalı. Gary, Onyekuru, Muğdat , Yunus kullanılmalı.

- Genç oyuncularımıza güvenilmeli sık sık takıma monte edilmeli.

- İsmail Çipe varken menemen bardağı olarak kullanılacak 2. bir yedek kaleci alınmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt