GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 180

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
180/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir hataları olunca yeni arda-emre yakıştırması yapılmamalı.
bak buna asla katılmadım.

Sinan Bolat , Carrossomuydu neydi Cenkleri diğerleri ne yaptı ki Muslera'nın arkasında , İsmail Çipe'nin ne eksikleri var bugün iyiydi işte.

Valla yedek kaleciye vereceğimiz bonservisiyle birlikte 1-2 milyon euroyu basketbol takımına kaydırsak daha hayırlı olur.

sakaryaspor macının tekrar izledim.celilin pas hatası yok resmen.ama cocuga bi video yapmamıs yavsaklar.yunus ilen ali yavuzun önünden yiyin.şu cocuklar 5 dk 10 dk 20 dk değil,bi 70 dk oynasınlar ananızı öpecekler,az kaldı.geliyo altın jenerasyon
Süleyman Luş,Fırat Güllü ve Bozan Uymaz da gelecek yıllarda katılacaktır bu ekibe Fatih hocaya en az 5 sene vermek lazım bu çocuklarla büyük işler başaracak

yanlız sergen bu dediğin gençler harbiden var gibiler övdüğün kadar.
özellikle yunusu çok beğendim
golden önce de ara pas denedi muğdat istemeden araya girmiş oldu pasın.

Paramızın olmaması seneler sonra alt yapıya yönelmemiz için güzel bir vesile oldu

Diğer bir şans ise Bjk,Fb de alt yapıya yönelmeye başladılar parasızlıktan

Uzun vadede Türk futbolu kazanır
fenerde ömer faruk var,çalım sevgisini bırakırsa cok iyi yerlere gelir.ama galiba teklfiler varmıs ona,ali koç ailesiyle görüştük bilmem ne dedi.belki biz de teklif yapmısızdır ömer faruga.öte yandan bjkde oguzhan akgün var,o cocugu ali yavuzun yanına kazandırmak lazım.başka da isim yok pek onlarda.tek tük..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt