Can Akasra
Büyük Kaptan
Andre Silva şart bizim takıma Gomisin formsuzluğunda Erene kalmak zulüm
bir hataları olunca yeni arda-emre yakıştırması yapılmamalı.
bak buna asla katılmadım.
ali yavuz da oyanr forvette,şutu var ali yavuzun ekstradanAndre Silva şart bizim takıma Gomisin formsuzluğunda Erene kalmak zulüm
Süleyman Luş,Fırat Güllü ve Bozan Uymaz da gelecek yıllarda katılacaktır bu ekibe Fatih hocaya en az 5 sene vermek lazım bu çocuklarla büyük işler başaracaksakaryaspor macının tekrar izledim.celilin pas hatası yok resmen.ama cocuga bi video yapmamıs yavsaklar.yunus ilen ali yavuzun önünden yiyin.şu cocuklar 5 dk 10 dk 20 dk değil,bi 70 dk oynasınlar ananızı öpecekler,az kaldı.geliyo altın jenerasyon
Sergi bu bebeler övdüğün kadar var galiba heali yavuz da oyanr forvette,şutu var ali yavuzun ekstradan
ali sezon içinde a takıma fırlar abi.dogan can ve ahmet de devam edebilir,az şans buldular.
Lan o lakabı ilk önce ben taktım !nevzat Yunus'a grizman diyor nazar değdirecek kepaze heriw
Merkez de sağlam mı ?Garry
Feghouli
Onyekuru
Sinan
Mugdat
Yunus
Kanatlar saglam
nevzat Yunus'a grizman diyor nazar değdirecek kepaze heriw
fenerde ömer faruk var,çalım sevgisini bırakırsa cok iyi yerlere gelir.ama galiba teklfiler varmıs ona,ali koç ailesiyle görüştük bilmem ne dedi.belki biz de teklif yapmısızdır ömer faruga.öte yandan bjkde oguzhan akgün var,o cocugu ali yavuzun yanına kazandırmak lazım.başka da isim yok pek onlarda.tek tük..Paramızın olmaması seneler sonra alt yapıya yönelmemiz için güzel bir vesile oldu
Diğer bir şans ise Bjk,Fb de alt yapıya yönelmeye başladılar parasızlıktan
Uzun vadede Türk futbolu kazanır