GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 182

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
182/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F47FD489-7D34-4E23-8945-7B64C89CAA9F.webp

Twitterdan bi yorum sergen

ben feghouli ve belhandayı sahada görmek istemiyorum artık.rodrgiues ve onyekuru gibi canavarları oynacatak bi 10 numara lazım bize.ali yavuzu ve yunusla beraber de oynayabililer.

EMPEROR efsane gergin ve sinirli mimik hareketiyle eleştirmiş üçkağıtçı 10no ve keli, yandılar diyebilirim. Bilhassa kel sahada yoktu.

Antreman kalitemiz artsın diye şu gençleri göremeyip mal mal adam aldıranlar utansın. 2 sezon üst üste toplamda 80 tene gol yiyip 4.5 olduğumuz sezonlar da bas bas bağırdı bu taraftar almayın kardeşim mal mal adamları paf takım oynasın 5 değil 8. Olursun ve bu taraftarda kimseye birşey demez diyemez..

selamın aleykum
hocamızın mac sonu 30dk cıvarı basın toplantısını bulan varsa paylasabılırmı acaba

aziz yıldırımın hayallerinden sonra,ali koçun hayallerini de Galatasaray gercekleştirecek.burda ordan burdan alınan 1 -2 gencten söz etmiyorum.30-40 futbolcu var.dahası ekleniyo.neyse aek maçı gelsin artık,çocuklar oynasın

Yunustaki kaliteyi anlamak için 30 maçını izlemeye gerek yok. Topu alışı,sürüşü bir defa nasıl bir tekniği olduğunu gösteriyor. Şimdi geriye kalan tek şey bu çocukları iyi işlemek. Heba olup gitmesinler vallahi çok üzülüyorum gençler bir yere gelemedikçe

dogan canı hoca defansif önlibero gibi oyantıyo.koysun forvet arkasına da bak ne oluyo....cezasahasına cok girer doğan can.

Yunustaki kaliteyi anlamak için 30 maçını izlemeye gerek yok. Topu alışı,sürüşü bir defa nasıl bir tekniği olduğunu gösteriyor. Şimdi geriye kalan tek şey bu çocukları iyi işlemek. Heba olup gitmesinler vallahi çok üzülüyorum gençler bir yere gelemedikçe

hocamızla çok iyi yerlere gelirler çok fena şansları var mücadele etsinler , çalışsınlar , üstüne koysunlar takımın vazgeçilmezi olurlar.

Celil yükselin de ayrı bir tarzı var. Yere sağlam basıyor. Tolga hırbosu yedek bekleyeceğine böyle çocuklar beklesin. Vallahi bıktım artık milyonlar kazanıpta bir halta yaramayan topçulardan. Bu gençler oyuna girince en azından insan heyecanlanıyor. Vallahi kendi kardeşimmiş gibi heyecanla izliyorum

Henry Onyekuru’nun 90+3. dakikadaki golüyle Club Africain’i 1-0 yenen Galatasaray’da teknik direktörümüz Fatih Terim, maç sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fatih Terim’in açıklamaları şu şekildeydi:

“Maçta olan maçta kalıyor. Çok sert oldu. İçerde, devre arasında videodan bazı görüntüleri seyrettiğimizde bayağı risk atlatmıştı oyuncularımız. Olur bunlar ama olmasa iyi olur. Böyle bir durumda sakin kalıp kart yemeden maçı bitirmek önemli… Sanki puan maçı gibiydi. 90 dakika öyleydi. İyi bir hazırlık maçı yapmamızı sağladı bu. Sonuç çok önemli değil. Görmek istediklerimiz görmemiz önemli. Yuto ilk defa Dünya Kupası’ndan sonra oynadı. Gençlerimiz yine sahadaydı. Onyekuru’nun girdikten sonra 4-5 pozisyona girmesi bir kazanç. Bazı arkadaşlarımızın biraz daha konsantre olması gerekiyor. Bu izleyenler tarafından da görüldü. İsmail’den de 1-2 hata yapmasına rağmen çok memnunum.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt