GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 183

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,5K
Sayfa
183/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yunus'u oynatmayıp fegh ve belh'i oynatmak ağır maldonadoluktur bundan sonra yani kimse kusura bakmasin

hoca da anlamış artık bu ikisinden olmayacagini

umarm postalanırlar

Celil yükselin de ayrı bir tarzı var. Yere sağlam basıyor. Tolga hırbosu yedek bekleyeceğine böyle çocuklar beklesin. Vallahi bıktım artık milyonlar kazanıpta bir halta yaramayan topçulardan. Bu gençler oyuna girince en azından insan heyecanlanıyor. Vallahi kendi kardeşimmiş gibi heyecanla izliyorum
Yıllardır 1 tane oyuncu çıkaramıyoruz.
Bu kadar zor mu bu yahu

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vallahi Yunus biraz daha sıkı çalışsın feghouliden formayı kapar. Hem daha seri,hem daha teknik. Tam hocanın sevdiği kanat tipi. Sinanla beraber ikisi sağ açığı götürür

Gencler iyi oynadi ya, sergen artik 1 hafta susmaz

images

:d

zemini kötü olan,ilkyarısı savaşa dönen maç için belhanda ve feghouliye pek bişey diyemem.ama cok daha iyilerini hakediyo bu taraftar.bu kesin.

Albayrak: Inter'den Milan'a, Barcelona'dan Real Madrid'e futbolcular gidebiliyor. Neden Türkiye'de büyük bir takım sistemine uymayan oyuncuyu rakibine vermesin. Neden Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu Galatasaray'a veya Beşiktaş'a gitmesin. Aramızda bu tip şeylerin olması hem taraftarlar açısından tansiyonu düşürür hem de ülkenin parası boşa gitmemiş olur. Alıyorsunuz bir futbolcu sisteminize uymayabiliyor. Bu tip futbolcuların rakip takımlara gidip gelmeleri hem maliyetleri düşürür hem de dostluklar bir yerden başlar. Fatih Terim muhteşem bir çıkış yaptı. Taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı."

Asıl önemli olan boldladığım kısım. geri kalan bölümün hiçbir önemi yok.

feguli'nin acilen birilerine iyi paraya kaktırılmalı ama klüpte kim bakıyo bu transfer işlerine bu isim kim mesela??,bjkye %25 pay verip birine kaktırtalım.

Feghouli satılıp, yunus a takıma çekilse ve sağ açığa transfer yapmayacağız dense bence kimsenin gıkı çıkmaz. Feghoulinin varlığıyla yokuluğu zaten belli değil

Transfermarkt niye bizim futbolcuların değerini bu kadar düşürüyor, bilgisi olan var mı? Şampiyon takımdaki oyuncuların değerlerinin bu kadar düşmesi bana normal gelmiyor, neye göre belirleniyor bunlar?

Emircan yaş grubunun değerli kalecilerinden biri. Iki yıl öncede Florya'ya kadar gelmiş son anda olmamıştı transferi. Burada tek sıkıntı elimizdeki diğer iki 2002 doğumlu kaleci ve 2003 doğumlu kalecimizde milli takım seviyesinde isimler. Insallah süreleri iyi dağıtılır.
Benim bildiğim kadarıyla oyuncu verilmiyor. Ilerde kulüpler arasında kira durumu olursa kolaylık yapılır.

GÖKAY AKPINAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt