Vay hidayet Fegin hemen üstünü çizdin hea sezon başlamadan
üstünü çizmek değil ama bulunmaz hint kumaşı değil gitse biz birşey kaybetmeyiz zaten pek oynamıyor aynı şey belhanda içinde geçerli.
Vay hidayet Fegin hemen üstünü çizdin hea sezon başlamadan
Yıllardır 1 tane oyuncu çıkaramıyoruz.Celil yükselin de ayrı bir tarzı var. Yere sağlam basıyor. Tolga hırbosu yedek bekleyeceğine böyle çocuklar beklesin. Vallahi bıktım artık milyonlar kazanıpta bir halta yaramayan topçulardan. Bu gençler oyuna girince en azından insan heyecanlanıyor. Vallahi kendi kardeşimmiş gibi heyecanla izliyorum
Lan valla.cok heyecanlandm şimdi.
Yunus > Feghouli & Sinan
Cesur hoca yoktu başımızda. En son Terim Semihi çıkardı. Hoca gittikten sonra kimse alt yapıdan oyuncu alıp oynatma riskine girmediYıllardır 1 tane oyuncu çıkaramıyoruz.
Bu kadar zor mu bu yahu
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uğur Karakullukçu bunu retweedlediben feghouli ve belhandayı sahada görmek istemiyorum artık.rodrgiues ve onyekuru gibi canavarları oynacatak bi 10 numara lazım bize.ali yavuzu ve yunusla beraber de oynayabililer.
Albayrak: Inter'den Milan'a, Barcelona'dan Real Madrid'e futbolcular gidebiliyor. Neden Türkiye'de büyük bir takım sistemine uymayan oyuncuyu rakibine vermesin. Neden Fenerbahçe'de oynayan bir futbolcu Galatasaray'a veya Beşiktaş'a gitmesin. Aramızda bu tip şeylerin olması hem taraftarlar açısından tansiyonu düşürür hem de ülkenin parası boşa gitmemiş olur. Alıyorsunuz bir futbolcu sisteminize uymayabiliyor. Bu tip futbolcuların rakip takımlara gidip gelmeleri hem maliyetleri düşürür hem de dostluklar bir yerden başlar. Fatih Terim muhteşem bir çıkış yaptı. Taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı."
Onyekuru Garry Feg Sinan varken Yunus fazla sure almaz, anca kupada oynatir hoca