GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 189

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,7K
Sayfa
189/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda giderse 12 milyona falan gider o parayada bizimkiler 3 topcu alır :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1532823846340.webp

onyekuru 5 top kapmıs,bi de topu alıp feyk atarak rakibe çalım atıyo ya salisede...bayılıyorum.bu mac 4 gol atabilirdi,ama bi tutuklugu var evren turhanın dedi gibi.pozisyonlarda sıkıntı var,zeminde sıkıntı var

Feghouli büyük bela ya ne adam geçiyor ne sorumluluk alıyor acil elden çıkmalı. 4 sene 4 milyon maaş çekilecek iş değil yaşlandıkça takımda bulamazsın buna.

denayerin kiralanması için manchester cityden onay cıktı.Galatasaray denayer transferini bitirmek üzere (millliyet)

Tam ihtiyaca uygun biri bulunamazsa başka stoper alınmasa mı acaba?, Denayer gelecek sayıyorum zaten...O durumda, Fernando' ya hem alternatif hem partner olabilecek Badelj gibi biri alınabilir, çok da iyi olur. Krychowiak' ı çok isterdim, Lokomotif 1 m bedelle kiralamış...

Badelj ve Krychowiak 6 numara oynuyor. Bize 2011 Selçuk veya Ndiaye tarzı dinamik 8 numara lazım.

Bugün ki Fernando akbaba Belhanda orta sahasına hazırlık maiyyetinde ki fernando-belhanda-feghouli ortasahası çok tutmadı. Sertliğe karşı yıldılar. Tempo da yapamadık.

Bana göre Kadro mühendisliği açısından Donk Stoper ve Orta sahaya +1 sayılıp ekstradan 4 oyuncu bu iki mevkiye gerekli.

Fernando (6 no)
Transfer (8 numara)
Donk ( 6 no)
Selçuk (Regista, geriden oyun kurucu)
Celil ( Alt yapı)

Savunma

Serdar (sağ stoper, Kesici)
Denayer ( Pasör stoper)
Donk ( Süpürücü)
Ozan (Alt yapı)
Maicon

Maicon yerine sol stoper bulsak güzel olurdu. Ahmed'i de gönderdim.

onyekuru 5 top kapmıs,bi de topu alıp feyk atarak rakibe çalım atıyo ya salisede...bayılıyorum.bu mac 4 gol atabilirdi,ama bi tutuklugu var evren turhanın dedi gibi.pozisyonlarda sıkıntı var,zeminde sıkıntı var
Sergen bu adam sürekli pozisyonların içinde. Onemli olan bu. Bir kacırır, iki kacırır ama ucuncude atar. Bu sene çok gol atacagına inanıyorum. Ve şimdiden opsiyon olmadıgı için üzülüyorum.

Feghouli büyük bela ya ne adam geçiyor ne sorumluluk alıyor acil elden çıkmalı. 4 sene 4 milyon maaş çekilecek iş değil yaşlandıkça takımda bulamazsın buna.
Bir futbolcu transfer edilirken, kalitesine ne kadar inansan da şartlara göre masadan kalkmayı bilmek gerekiyor. 4 x 4 lük sözleşme yapmazsan gelmiyor mu?, bırak gelmesin, başka futbolcu mu yok?. Üstelik sakattı da geldiğinde...

Sergen bu adam sürekli pozisyonların içinde. Onemli olan bu. Bir kacırır, iki kacırır ama ucuncude atar. Bu sene çok gol atacagına inanıyorum. Ve şimdiden opsiyon olmadıgı için üzülüyorum.
onyekurunun büyük bi potansiyeli var. 1 sene daha kiralayacagız inşallah.pozisyonlarda hep şansız.onluk bi durum yok

Bir futbolcu transfer edilirken, kalitesine ne kadar inansan da şartlara göre masadan kalkmayı bilmek gerekiyor. 4 x 4 lük sözleşme yapmazsan gelmiyor mu?, bırak gelmesin, başka futbolcu mu yok?. Üstelik sakattı da geldiğinde...
Ahhh keske bunları gecen sene yazsaydın. Fegouli geldi, geliyor diye millet gece gunduz nobet tuttu. Sakatlığı bir yana, ölüsüne bile razıydı.. İşte buyurun Fegouli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt