Adnan Korkut
Taçsız Kral
Belhanda giderse 12 milyona falan gider o parayada bizimkiler 3 topcu alır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Belhanda giderse 12 milyona falan gider o parayada bizimkiler 3 topcu alır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
harbi çok ilginç dünya para döktük
fernando , feguli , maicon ve belhandaya , 4 ü yarın gitse ah vah demeyiz
o kadar nöbet tuttuk , tartıştık , kavga ettik , umut besledik , şimdi keşke gitseler diyoruz
bi de bunun 3.850 milyon euro garanti ücret aldığını gören yabancı transferler fazla maaş ister, maaş sınırını yükseltiyorFeghouli büyük bela ya ne adam geçiyor ne sorumluluk alıyor acil elden çıkmalı. 4 sene 4 milyon maaş çekilecek iş değil yaşlandıkça takımda bulamazsın buna.
bi de maiconu iyi paraya satıp lider bi stoper alırsak tamamdır. maicon güven vermiyorJason Denayer yola çıktı! denayer dönüyomuş nevzata göre.
Tam ihtiyaca uygun biri bulunamazsa başka stoper alınmasa mı acaba?, Denayer gelecek sayıyorum zaten...O durumda, Fernando' ya hem alternatif hem partner olabilecek Badelj gibi biri alınabilir, çok da iyi olur. Krychowiak' ı çok isterdim, Lokomotif 1 m bedelle kiralamış...
Sergen bu adam sürekli pozisyonların içinde. Onemli olan bu. Bir kacırır, iki kacırır ama ucuncude atar. Bu sene çok gol atacagına inanıyorum. Ve şimdiden opsiyon olmadıgı için üzülüyorum.onyekuru 5 top kapmıs,bi de topu alıp feyk atarak rakibe çalım atıyo ya salisede...bayılıyorum.bu mac 4 gol atabilirdi,ama bi tutuklugu var evren turhanın dedi gibi.pozisyonlarda sıkıntı var,zeminde sıkıntı var
Bir futbolcu transfer edilirken, kalitesine ne kadar inansan da şartlara göre masadan kalkmayı bilmek gerekiyor. 4 x 4 lük sözleşme yapmazsan gelmiyor mu?, bırak gelmesin, başka futbolcu mu yok?. Üstelik sakattı da geldiğinde...Feghouli büyük bela ya ne adam geçiyor ne sorumluluk alıyor acil elden çıkmalı. 4 sene 4 milyon maaş çekilecek iş değil yaşlandıkça takımda bulamazsın buna.
onyekurunun büyük bi potansiyeli var. 1 sene daha kiralayacagız inşallah.pozisyonlarda hep şansız.onluk bi durum yokSergen bu adam sürekli pozisyonların içinde. Onemli olan bu. Bir kacırır, iki kacırır ama ucuncude atar. Bu sene çok gol atacagına inanıyorum. Ve şimdiden opsiyon olmadıgı için üzülüyorum.
Ahhh keske bunları gecen sene yazsaydın. Fegouli geldi, geliyor diye millet gece gunduz nobet tuttu. Sakatlığı bir yana, ölüsüne bile razıydı.. İşte buyurun Fegouli.Bir futbolcu transfer edilirken, kalitesine ne kadar inansan da şartlara göre masadan kalkmayı bilmek gerekiyor. 4 x 4 lük sözleşme yapmazsan gelmiyor mu?, bırak gelmesin, başka futbolcu mu yok?. Üstelik sakattı da geldiğinde...
bu maiconu en begenmeyenlerden biri haline gelmiştim gecen sezonda yedigi calımlar ve yaptıgı hatalardan dolayı gel gelelim bu macta cok begendim gercekten kusursuz bir mac cıkarttıbi de maiconu iyi paraya satıp lider bi stoper alırsak tamamdır. maicon güven vermiyor
@yasin paçavrabelhanda 12ye giderse şanslı bir gsc erkeği ile sevişirim
evet cok iyiler,geç cevap verdim biraz ama hepsi cok yetenekliyanlız sergen bu dediğin gençler harbiden var gibiler övdüğün kadar.
özellikle yunusu çok beğendim
golden önce de ara pas denedi muğdat istemeden araya girmiş oldu pasın.