Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
Bilemiyorum ama Gomis sene boyunca böyle formsuz devam edecekse satılsa daha iyi ... 
bakın bişey bildiğimden degil ama bence feghoulinin hala sakatlıgı var,fiziği el vermiyo bişeylere.ameliyat olursa olsun,daha iyi bi feghouli görelim yeterki
Hiçbir şey almayalım Ahmeti verelim komple .Rize'nin kaleci Gökhan Akkan'ı alalım karşılığında bedavaya Ahmet'i kiralık verelim 1 sene
Hıncal'ı GSC ye davet etmek lazım.Hıncal Uluç: "Carole, hazırlık maçlarının en iyilerinden." (Sabah)
![]()
Verdim Gitti.
@Egemen BayrakZinchenko'yu kiralayabilsek guzel olurdu.
Al Riyad çok güvenilir bir kaynak.Al Hilal, Galatasaray’ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis için 10 M € teklif etti. (Al Riyad)
hazırlık maclarına göre futbolcu gönderilir mi ya delirdiniz miBilemiyorum ama Gomis sene boyunca böyle formsuz devam edecekse satılsa daha iyi ...![]()
Severim Gomis'i lakin artık bizim ofansif oyuncular baya dinamik ve hızlı.Bilemiyorum ama Gomis sene boyunca böyle formsuz devam edecekse satılsa daha iyi ...![]()
Dunku maçta 90 dakika sahada kaldı. Nagatomo girdi, sagbek oynadı. FAtih Hoca nın ne yaptıgını bazen anlamak mumkun degil.carole'ün pasaportta sıkıntı çıksaydı da tunus'ta kalsaydı keşke
almayı isteyecek takımda vazgeçecek izlerse orası kötü bol bol skills bilmemne videosu hazirlamak lazım bu adama ama skills de yok bir şey de yok. olumlu hareketi yok adamın malesef. latov gibi aynıDunku maçta 90 dakika sahada kaldı. Nagatomo girdi, sagbek oynadı. FAtih Hoca nın ne yaptıgını bazen anlamak mumkun degil.
1-Carole bu takımın oyuncusu olamaz. Gençlerden birini orada görmeyi tercih ederim.
2-Nagatomo elindeki tek sol bek. Ve gecen sene solbekde muthiş işler yaptı. Deneme için dahi olsa onu alıp sagbeke koymanın hiç bir mantıklı acıklaması olamaz.