GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 225

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
564,1K
Sayfa
225/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be koskoca Galatasaray 2 ayda onyekuru ve mugdati alabilmis

ne halleri dustuk
Wi00Hr.jpeg

Cenk Ergün çok para verdi okeyde , Avrupa Kupasına katılamadan Feghouliyi bu lige Premier Lig’ten getirmeye nasıl ikna edecektin mesela?

Son zamanlardaki oyununu çok iyi izleyip, doğru analiz edeceksin.Ondan sonrada almayacaksın.Bu kadar basit.Zaten birazcık futboldan ve futbolcudan anlayan adam bu kadar etmeyeceğini bilir.Ama sen eski maçlarda olmak üzere özel olarak hazırlanmış 5 dakikalık videoyu izlersen 5 milyonu bayılırsın.

Hadi oyuncu almayı geçtim niye oyuncu gonderemiyoruz lan

Tolga 2 m euro maaş
Eren 2m euro maaş
Feghouli 3.8m euro maaş
Belhanda 3.3m maaş
Carole 700b euro maaş

Bu 5’liden 3 veya 4’ünü şutlamamız lazım, Carole belki kalabilir Cl alternatifi icin. Onun dısında da Belhanda veya Feghouli ikilisinden biri kalabilir. Ulan fiko olsa şu Feghouli’yi Belhanda’yı 20’şer milyona yollamıştı çin’e. Ne boş beleş adamlar gidiyor biz şu adamları çıkartamıyoruz elimizden.

Tolga-eren-feghouli gitse 8m euro maaşlardan kazanıyoruz; tolgayı direkt versek, ereni direkt versek, feghouli’yi yiç yoktan çine 5m’e gondersek en kötü 13m kâr yapıyor, gelen paranın yarısıyla akbaba yarısıyla kaliteli bi 6 numara alınır hayli hayli

Hadi oyuncu almayı geçtim niye oyuncu gonderemiyoruz lan

Tolga 2 m euro maaş
Eren 2m euro maaş
Feghouli 3.8m euro maaş
Belhanda 3.3m maaş
Carole 700b euro maaş

Bu 5’liden 3 veya 4’ünü şutlamamız lazım, Carole belki kalabilir Cl alternatifi icin. Onun dısında da Belhanda veya Feghouli ikilisinden biri kalabilir. Ulan fiko olsa şu Feghouli’yi Belhanda’yı 20’şer milyona yollamıştı çin’e. Ne boş beleş adamlar gidiyor biz şu adamları çıkartamıyoruz elimizden.

Tolga-eren-feghouli gitse 8m euro maaşlardan kazanıyoruz; tolgayı direkt versek, ereni direkt versek, feghouli’yi yiç yoktan çine 5m’e gondersek en kötü 13m kâr yapıyor, gelen paranın yarısıyla akbaba yarısıyla kaliteli bi 6 numara alınır hayli hayli

Carole super lig alternatifi olarak bile yetersiz renktaş.

Carole super lig alternatifi olarak bile yetersiz renktaş.

1. alternatiften bahsetmiyordum aslında, linnes sağda da solda da oynayabiliyor zaten. Mariano ve Naga’nın aynı anda sakatlanması gibi ihtimali düsük bir olaya karşı tutup da yeni sol bek almanın mantıgı yok diye düsünüyorum, daha diger mevkilerde cok açıgımız var. O yüzden carole icin 700b euro bir sey degil

Geçen sene şimdiye kadar çok fazla adam almıştık. Niye paraları saçıyorlar. Çok para veriyoruz. Ne gerek vardı onu tutaydık iyiydi gibi şeyler söyleniyordu. Şimdi de 2 ayda 1 kiralık 1 bedava adam aldık diye yakınıyoruz. Ne istiyorsunuz bi anlasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt