Andersonnnnnnnnnn
Geçen sene Belhanda yerine bizde olsa muhtemelen asist rekoru filan kirardı. Aykut denen yetenek düşmanı adamı koreltti. FB'deki nadir kaliteli adamlardan biri. Cocu da 4-3-3 inadı yüzünden oynatmayacak gibi geliyor.terimin fenerden istedigi oyuncu valbuenaymıs diyolar twitterda felan![]()
sorma ya feghouli veya belhandaya vericegimiz paranın 8 de 1 ine su adamı alsaydık ligi baya erken bitirirdkGeçen sene Belhanda yerine bizde olsa muhtemelen asist rekoru filan kirardı. Aykut denen yetenek düşmanı adamı koreltti. FB'deki nadir kaliteli adamlardan biri. Cocu da 4-3-3 inadı yüzünden oynatmayacak gibi geliyor.
Valla olur mu olur. FT'in ben yerli yabancı herkesi kast ettim aciklamasindan sonra kesin yalandır diyemiyorum.sorma ya feghouli veya belhandaya vericegimiz paranın 8 de 1 ine su adamı alsaydık ligi baya erken bitirirdk
ADS öyle bir kadro kurdu ki; Bu sene ya SüperLige çıkacaklar, ya da amatöre(kapanmaya) kadar gidecekler.
Bu işin ortası yok. Bu kadar yüklü maaşlı transfer normal değil. Böyle transfer yapan takımlar çok oldu ama ADS iyice abarttı. Bu takım ya çıkar,ya batar.
yeterki altayapıdaki gencleri oynatalım,yabancı sınırı gelsin sorun değilYanlız bizim alt yapı çocukları yetenek konusunda alev alev. Kendilerine güzel baksalar yakında yabancı futbolcu konusunda da kısıtlamaya gidilebilir 96-2000 sezonunda olduğu gibi. Yeter ki şu gençlere güvenilsin,fırsat verilsin.
Fatih Terim'in, "Büyük kulüpler kendi arasında transfer yapabilmeli" sözü ile bahsettiği isim Valbuena. Terim, Valbuena'yı istiyor. (HT)
Belhanda yerine oynatirizValbuena mi ne yapicaz bu kadar kanat topcusunu ya
ben o transferi zor görüyorum yaandre silva geliyomuş,hayırlı olsun mu acaba
ya herkes andre silvanın gelisini nerdeyse kesinmiş gibi anlatıyor bi yerden duyum felan mı aldınız.ortada ne haber var ne birşey varBüyük ihtimalle ilk transfer harekatımız şu şekilde olur
Gomis => Out
A.Silva => Kiralık
Çünkü Gomis 3.5+İmza parası alıyorken Eren 2.5 alıyorken ve elde forvet oynayabilecek Muğdat & Sinan ikilisi varken üzerine 3-4 mil. € maaş verip A.Silva 'yı getirebilecek kadar ekonomik gücümüzün olduğunu zannetmiyorum
Gomis 'den gelen bonservis bedeliyle de E.Akbaba ve Stoper hamleleri yapılır
Muslera
Mariano-Kjær-Serdar-Nagatomo
Fernando
Belhanda-E.Akbaba
Rodrigues-A.Silva-Onyekuru
Şu kadroda devre arasında Belhanda&Feghouli 'den kurtulup adam akıllı bir orta saha alırsak gerçekten iş yaparız ...