GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 235

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
564K
Sayfa
235/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numarasız 4 4 2 diyorsun ama bu 2 adama top getirecek bir ortasaha lazım.
Andre Silva'da hedef oyuncu değil öyle pek geriye gelip top alma, oyun kurma işini kısmen yerine getirebilir. Daha çok sahadaki diziliş ve sistemle, hocanın istedikleriyle orantılı olur. Bir şekilde çözülür o pas işi forvetlerin kullanılışına bağlı olarak

SİZCE HANGİSİ??
0d869a21cacf4f2499d4a0e8f18795b7.webp
batshuayi.webp
fft226_mf10631457.webp

CL'de inanilmaz şeyler beklememek lazım bu sezon bence. Şansta söz konusu tabii ama iyi bir kura geleceğini zannetmem, istisnai bir durumda olmaz bence UEFA'ya düşmemiz daha iyi olur bu sene için. Man City çıksa şimdi gruplardan sonra karşımıza 3 4 yesek, hoca istifa diye ortalığı yıkacak bir ton insan var Allah korusun
Ben ne olursa olsun bu kadronun en azından bir kaç takviyeyle üçüncü olması gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar sessiz olmak hayra alamet değil geç kalıyoruz renktas.

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

CL'de inanilmaz şeyler beklememek lazım bu sezon bence. Şansta söz konusu tabii ama iyi bir kura geleceğini zannetmem, istisnai bir durumda olmaz bence UEFA'ya düşmemiz daha iyi olur bu sene için. Man City çıksa şimdi gruplardan sonra karşımıza 3 4 yesek, hoca istifa diye ortalığı yıkacak bir ton insan var Allah korusun
aynen öyle.
hem transfer konusunda kısıtlıyız hemde 4. torba talihsizliğimiz var.
çok çok iyi bir kura çekmemiz lazım üst grup için.
ama uefa konusunda epey şansımız olacaktır.

Ben ne olursa olsun bu kadronun en azından bir kaç takviyeyle üçüncü olması gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar sessiz olmak hayra alamet değil geç kalıyoruz renktas.

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elimizde çok gereksiz oyuncu var, futbolculukla alakasi olmayan tipler ve aldıkları hayvani maaşlar ve üstümüzde de UEFA'nin kurallari var. Eski yönetimlerin cezasını çekiyor şuan ki ekip. Işleri zor anlayışlı olmak lazim 31 Ağustos günü belli olur durum

aynen öyle.
hem transfer konusunda kısıtlıyız hemde 4. torba talihsizliğimiz var.
çok çok iyi bir kura çekmemiz lazım üst grup için.
ama uefa konusunda epey şansımız olacaktır.
Ndiaye, Andre Silva/veya o kalite de bir forvet, Maicon'dan kat kat iyi/ solak olursa daha iyi olur tabii kaliteli bir stoper ile UEL'de yarı final/final zor değil bence.

Batsuayi 40 m bonservis ne kadar doğrudur bilmem ama zor bence gelmesi

Geçen sezon devre arasıydı sanırım, chelsea'de forvet sorunu varken adama yine şans gelmedi dortmund'a kiralık verdiler giroud'u aldılar. Düzgün ilişkilerle 1 sene kiralanma şansı yüksek bence. Tabi başka bir kulüp satın almaya çalışmazsa

Bursaspor Başkanı Ali Ay: "Adriana Lima ile... Aliano Lima ile anlaşmamızı ben size söyleyeyim. Kiralama bedeli olarak 350 bin Euro kulübüne veriyoruz. Satın alma opsiyonu 2,5 milyon Euro. Oyuncu 300 bin Euro alacak." Süper Lig on Twitter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt