Anderson: "Daha önce Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi takımlardan teklif aldım ama en ciddisi Adana Demirspor'dan geldi." Krampon Sports on Twitter

Çok çok zor bir soru ya...
Hangi çocuğunuzu daha çok seviyorsun tarzı...
Silva ve Bat daha seksi... Daha çekici ...isimler fln. Musa ise büyük ihtimal ile daha az risk demek.
Ben oyumu Batsu ya veriyorum.
Yetenekli, ve fiziği sağlam bir zenci ye hayır diyemem.
Marsilya'ya transferi henüz gerçekleşmeyen Balotelli, Nice ile antrenmanlara başladı. FutbolArena on Twitter
Galatasaray ile adı anılan Miranda, Inter ile 2 yıllık yeni sözleşme imzalamaya yakın. (Corriere dello Sport) FutbolArena on TwitterMarsilya'ya transferi henüz gerçekleşmeyen Balotelli, Nice ile antrenmanlara başladı. FutbolArena on Twitter
Onlar da kardeşlerimiz. Çok Severim.sayın Ulu sizin zenci kardeşlerimize karşı ekistra bir ilginiz mi mevcut?
![]()
uzatmamıştır sanmıyorumNice ile sözleşme uzattı balo yaw
yanlış mı biliyorum ben?
uzatmamıştır sanmıyorum
Çok çok zor bir soru ya...
Hangi çocuğunuzu daha çok seviyorsun tarzı...
Silva ve Bat daha seksi... Daha çekici ...isimler fln. Musa ise büyük ihtimal ile daha az risk demek.
Ben oyumu Batsu ya veriyorum.
Yetenekli, ve fiziği sağlam bir zenci ye hayır diyemem.
Menajer tipinden bir arkadaş dan bir haber aldım.
A. Silva bitmiş. 99% bizde.
H.O. Camia ya
Marko Rog için teklifleri reddettiniz mi?
Aurelio De Laurentiis: "Evet ama asla, asla demeyin." FutbolArena on Twitter
Borussia Dortmund, Beşiktaş ile adı anılan Shinji Kagawa'yı gelecek sezon kadroda düşünmüyor. (Westline) FutbolArena on Twitter
Antonio Conte, yıllık 5,5 milyon sterlinlik bir anlaşma karşılığında Milan'da Gattuso'nun yerine göreve gelmeye hazırlanıyor. (Mirror) FutbolArena on Twitter
Galatasaray ile görüşen Schalke 04'lü Benedik Höwedes ile Lokomotiv Moskova da ilgilenirken Galatasaray, orta saha transferi adına da Schalke 04'ten Johannes Geis için devreye girdi. (Sabah) FutbolArena on Twitter
Aziz Yıldırım: "Aziz Yıldırım: "Mali yapının negatif olmasının ana ve büyük nedeni FETÖ'dür. Bunu görmezden gelerek yapılan her açıklama Fenerbahçe'ye zarar vermektedir. Ali Koç'un FBTV'deki FETÖ'nin isminin dahi geçmediği açıklamalar son derecek zayıftır."