GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 236

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
564K
Sayfa
236/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok çok zor bir soru ya...
Hangi çocuğunuzu daha çok seviyorsun tarzı...

Silva ve Bat daha seksi... Daha çekici ...isimler fln. Musa ise büyük ihtimal ile daha az risk demek.

Ben oyumu Batsu ya veriyorum.
Yetenekli, ve fiziği sağlam bir zenci ye hayır diyemem.

sayın Ulu sizin zenci kardeşlerimize karşı ekistra bir ilginiz mi mevcut?
:)

Çok çok zor bir soru ya...
Hangi çocuğunuzu daha çok seviyorsun tarzı...

Silva ve Bat daha seksi... Daha çekici ...isimler fln. Musa ise büyük ihtimal ile daha az risk demek.

Ben oyumu Batsu ya veriyorum.
Yetenekli, ve fiziği sağlam bir zenci ye hayır diyemem.

potansiyele bakarsan Silva hepsinden önde...ama takima uyum açisindan Gomis'in yanina Michy veya Musayi isterim

bursanin aldığı allano lima bu sene iş yapacak bence bu tip oyuncu kiraliyorlar sonra sene sonu biz uğraşıyoruz kapmak için. bizimde portekiz, belcika gibi yerlerden oyuncu kiralamamiz lazım, onyekuru gibi

Antonio Conte, yıllık 5,5 milyon sterlinlik bir anlaşma karşılığında Milan'da Gattuso'nun yerine göreve gelmeye hazırlanıyor. (Mirror) FutbolArena on Twitter

andre silva'yi vermezler böyle bir durum varsa. conte'yi beklerler ve o da kalinic'i yollayıp baska bir transfer de yaparlar tabii ama andre silva'yi dener bence.

Aziz Yıldırım: "Aziz Yıldırım: "Mali yapının negatif olmasının ana ve büyük nedeni FETÖ'dür. Bunu görmezden gelerek yapılan her açıklama Fenerbahçe'ye zarar vermektedir. Ali Koç'un FBTV'deki FETÖ'nin isminin dahi geçmediği açıklamalar son derecek zayıftır."

o adam da biliyor demek ki şike yaptığını cici başkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt