GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 252

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,8K
Sayfa
252/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugur Karakullukcu kac gecedir Setenay Cankat'a yuruyor yok mu su kadinin bir biraderi sevgilisi falan studyoyu basip su herifin agzinin ortasina kurekle vursa 1 tane
Ugur evli diye biliyorum. Suan bende izliyorum ne yalan soylim bana da oyle geldi. Setenay Demin stad sorusu soruyo ugur ekrana bakmiyo setenay'a bakiyo. Bu arada setenay'i ne zaman gorsem trabzonlu eski sevgilim aklima geliyo. Ah ulan ah

ereni bırakın forvetten futbolcudan sayan galatasaraylı oldugunu sanmıyorum elimizde tek forvetimiz var
gecen gün hoca bile dedi 9 numaradaki andaval bi boka yaradıgı yok dedi
27 cm daha kısa stoperden kafa topu alamayan bir elemandan bi halt olmaz dediğin gibi. 2 sene ne oynadı ki. forvet yokken bile iş yapmadı.en azından şu hava toplarını alabilse maiconu forvete çeker bunu stoper oynatırdık zora düştüğümüzde ama o da yok. bu kadar lakayıt ve sürekli sakatlanan narin bir adam olmaz ya.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Setenay yollu aga

Ben de baslarda oyle dusunuyordum ama birkac gundur hic isim gucum yok sabah aksam ASpor acik dikkatimi cekiyor bu kadinin cok ustune gidiyorlar

Gecen de Turgay Demir denen tinerci bozuntusu sen guzel olmak zorundasin cunku televizyonda kadinsin ben erkegim yakisikli olmak zorunda degilim falan dedi buyuk rezalettti

Bence kadin rahatsiz ama buraya cikanlar hep torpilli diye bir sey diyemiyor

Ugur evli diye biliyorum. Suan bende izliyorum ne yalan soylim bana da oyle geldi. Setenay Demin stad sorusu soruyo ugur ekrana bakmiyo setenay'a bakiyo. Bu arada setenay'i ne zaman gorsem trabzonlu eski sevgilim aklima geliyo. Ah ulan ah

Evliyse buyuk rezalet, yavsiyor cok net her gece dozaji arttiriyor hatta

Genel olarak ASpor yorumculari sunucu kadinlara yavsiyor gibi ciddi rahatsiz edici

Ayrica ah cekmeye gerek yok Setenay gibi sevgilin varmis rtas

Ben de baslarda oyle dusunuyordum ama birkac gundur hic isim gucum yok sabah aksam ASpor acik dikkatimi cekiyor bu kadinin cok ustune gidiyorlar

Gecen de Turgay Demir denen tinerci bozuntusu sen guzel olmak zorundasin cunku televizyonda kadinsin ben erkegim yakisikli olmak zorunda degilim falan dedi buyuk rezalettti

Evliyse buyuk rezalet

Ah cekmeye gerek yok Setenay gibi sevgilin varmis rtas
İyi kizdi ya sudan sebepler yuzunden ayrildik.

Evliyse buyuk rezalet, yavsiyor cok net her gece dozaji arttiriyor hatta

Genel olarak ASpor yorumculari sunucu kadinlara yavsiyor gibi ciddi rahatsiz edici

Ayrica ah cekmeye gerek yok Setenay gibi sevgilin varmis rtas
Turgay cigdem'e cok yaziyo. Az zampara degil gavat

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, Galatasaray'ın Jahoviç ile ilgilendiğini söyledi.

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, Galatasaray'ın Jahoviç ile ilgilendiğini söyledi.

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

52dd52206011fb7a12e3c500df0a7a87.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt