GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 256

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,7K
Sayfa
256/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acayip sabirsiz milletiz ya.... Bu takim gectigimiz sezon sampiyon oldu. Cok asiri zorlanmadikda. Biraz sabir biraz guven. Yolumuz acik. Tek rakibimiz biz

son-dakika.gif

kap-yeni-logo.jpg

ligin cogunu zaten lider goturduk. son haftalar ortalik karisti biraz kabul ama lig boyu hep pesimizden kostular. Bu takim hoca degismeden istikrarli oynarsa ben sahsen rahatim

4.yıldız dönemindeki hataya düşeriz. Nasıl olsa şampiyon takım kafası çok yanlış düşünce. Şampiyon liginde mücadele edecez yük dahada arttı. Deplasmanlarda berbat bir takım vardı. Kesinlikle 1-2 dinamikle oynamak gerekiyor. En elzem bölgede orta saha.

Orta saha, stoper ve forvete en az 1 er kalburüstü transfer yapılmazsa, bu seneki ş.ligi yükünü ve mevcut kadronun geçen seneki deplasman performansını da eklersek toplayacağımız nal sayısını saya saya bitiremeyiz. O zaman da İNAN eden sevgili başkanımız ışığa doğru yürür ...

4.yıldız dönemindeki hataya düşeriz. Nasıl olsa şampiyon takım kafası çok yanlış düşünce. Şampiyon liginde mücadele edecez yük dahada arttı. Deplasmanlarda berbat bir takım vardı. Kesinlikle 1-2 dinamikle oynamak gerekiyor. En elzem bölgede orta saha.
takviye şart ama o günkü kadrodan çok öndeyiz şuan ayrıca fener ve beşiktaş da transfer dönemini kısır geçiriyor. paniğe gerek yok ingiltere liginde transfer kapansın zaten en az 2 kiralık topçu ordan gelir

takviye şart ama o günkü kadrodan çok öndeyiz şuan ayrıca fener ve beşiktaş da transfer dönemini kısır geçiriyor. paniğe gerek yok ingiltere liginde transfer kapansın zaten en az 2 kiralık topçu ordan gelir

İngiltereden kiralayacağımızı bende düşünüyorum onda sıkıntı yok. Fener ve Beşiktaş iyi olmayabilir ama ligdeki rakiplerin kalitesi arttı. Başakşehir 2 senedir şampiyonluğa oynayan tehlikeli bir takım ve en komple takımda onlarda buda bir gerçek. Bence işimiz geçen senekinden daha zor bunun farkında olup hamlemizi ona göre yaparsak 22.şampiyonluk gelir zaten

Hoca ŞLi önemsedigini bir kaç kez vurguladi o da mevcut kadroya takviyeler lazim oldugunu biliyor. O yüzden boşuna paniklenmeyin bence, öyle veya böyle transfer yapilacak.

İngiltereden kiralayacağımızı bende düşünüyorum onda sıkıntı yok. Fener ve Beşiktaş iyi olmayabilir ama ligdeki rakiplerin kalitesi arttı. Başakşehir 2 senedir şampiyonluğa oynayan tehlikeli bir takım ve en komple takımda onlarda buda bir gerçek. Bence işimiz geçen senekinden daha zor bunun farkında olup hamlemizi ona göre yaparsak 22.şampiyonluk gelir zaten
bence denayer ve ndiaye çok yüksek olasılıklı transferler kulüplerinin inatlarını kırmak için kapanış tarihini bekliyorlar.emre akbabada da bekleyip inat kırma taktiğini uyguluyorlar bu 3 futbolcu da gönlü galatasarayda olan topçular. üçünü aldıktan sonra bi tek yedek forvet kalır zaten dikkat ederseniz şuan en çok o bölgeyle ilgili haberler çıkıyor çünkü diğer 3 bölgedeki hedefler belli zaten

Lig kalitesi artti yalniz son yillarda. Öyle almanya gibi 1 takim her sezon şampi olmuyor bu da iyi bir şey çünkü daha çok rekabet, takimlarin daha kaliteli topcular almasini sagliyor. Bir dezavantaj ise baskıdan dolayi genclere dogru duzgun sans veren takim sayisi az olmasi. O yüzden yabanci siniri yerine zorunlu genç oynatma gibi bir kural getirseler çok daha iyi olur. Bu takimlarin hem scout hem altyapiya yatirim yapmalarina sebep olur

Lig kalitesi artti yalniz son yillarda. Öyle almanya gibi 1 takim her sezon şampi olmuyor bu da iyi bir şey çünkü daha çok rekabet, takimlarin daha kaliteli topcular almasini sagliyor. Bir dezavantaj ise baskıdan dolayi genclere dogru duzgun sans veren takim sayisi az olmasi. O yüzden yabanci siniri yerine zorunlu genç oynatma gibi bir kural getirseler çok daha iyi olur. Böylece takimlar hem scout hem altyapiya yatirim yapmalarina sebep olur
sınıra hiç gerek kalmadı artık ffp ve dağ gibi borçlar yüzünden herkes altyapıya dönüş yaptı zaten. bu sezondan itibaren altyapı oyuncularının sayısı artacak gibi duruyor

Acayip sabirsiz milletiz ya.... Bu takim gectigimiz sezon sampiyon oldu. Cok asiri zorlanmadikda. Biraz sabir biraz guven. Yolumuz acik. Tek rakibimiz biz
Çok aşırı nasıl zorlanmadık. Ben hayatım boyunca yaşamadığım stresi yaşadım son 6 hafta bir daha da yaşayacağımı sanmıyorum. Ryan Donk un beklenmedik performansı Mariano nun 2-3 maç aldırdığı Sinanın altın golleri ile olağanüstü bir şekilde şampiyon olduk. Gerekenler yapılmazsa işimiz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt