GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 279

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
279/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda yi yere göge sigdiramamasindan bile belli ne mal oldugu.

Onu yapma sebebi bambaska

Kendini deha sandigi icin surekli marjinal seyler soyleyip bunu da futbolu cok iyi bildigi icin yaptigi imajini satma derdinde

O yuzden evvela Sneijder dusmanligi yapti, yerine Belhanda gelince de "modern" sifatini o uydurdu

Oyle bir egosu var ki geri adim atmiyor inatla

Ben de tam bunu diyecektim

Mesela Lovren cok elestiriliyordu Liverpool'da, Serdar'a benziyor bayagi tarzi oyunu falan

Yanina Van Dijk gibi her seyi becerebilen bir stoper aldilar, Lovren acayip derlendi toparlandi

Bize hizli, fizikli, kafa toplarinda iyi, deneyimli, pozisyon almada iyi, oyun kurabilen, akilli, yuksek konsantrasyonlu, hamlelerinde sakarlik yapmayan bir stoper lazim

Serdar da Maicon da onun yaninda ihya olacaktir

Ama nereden bulacagiz kaynagi da stoperi de hicbir fikrim yok
Dunyada boyle bir stoper var mi

setenay hanımı görmek isterseniz cumartesi oglen saatlerinde caddebostan starbucksta biseyler yudumlamak suretiyle kendisini dikizleyebilirsiniz

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

belhandayı hiç sevmiyorum açıkcası savunanlarıda antipatik buluyorum ona rağmen kimseyi engellemedim herkesin yorumunu görmek saygıyla tartışırız gerekirse diye ne çok bilmişlik taslayan ukala adam var forumda arkadaş ilk engelimi yaptım devamı gelmez umarım..

yuh josef manyagina bak

gezegende kari mi kalmamis yauv

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
616d16d438fe09786d35f3244480218b.jpg

Ben de tam bunu diyecektim

Mesela Lovren cok elestiriliyordu Liverpool'da, Serdar'a benziyor bayagi tarzi oyunu falan

Yanina Van Dijk gibi her seyi becerebilen bir stoper aldilar, Lovren acayip derlendi toparlandi

Bize hizli, fizikli, kafa toplarinda iyi, deneyimli, pozisyon almada iyi, oyun kurabilen, akilli, yuksek konsantrasyonlu, hamlelerinde sakarlik yapmayan bir stoper lazim

Serdar da Maicon da onun yaninda ihya olacaktir

Ama nereden bulacagiz kaynagi da stoperi de hicbir fikrim yok
Sergio Ramos'u alamayız malesef.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Defans bütünlüğü önemli geçen sezon ikinci yarı kritik maçlarda gol yemeden tamamladık Başakşehir, Fenerbahçe, Trabzonspor(son dakika orta sahadan gol sayılmaz) ve Beşiktaş maçlarında 6 gol attık 0 gol yedik defans işi uyumla alakalıdır kaleci ve bek konusunda hiçbir sorunumuz yok stoper de 1 adam varken diğer süpürücü adam bulursak seneye ligin en az gol yiyen takımı olma ihtimalimiz fazla olur burada orta saha da önemli ndiaye gelirse belki de çok ciddi güç kazanacağız. Hazırlık maçlarına takılmamak lazım asıl sınav pazar günü Akhisar maçıyla başlıyor bakalım takımdaki artı ve eksileri net olarak görebileceğiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Celta Vigo'da oynayan milli oyuncularımız Okay Yokuşlu ve Emre Mor sakatlandı! 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak Okay Yokuşlu'nun kampa götürülmeyeceği, Emre Mor'un ise sakatlığının hafif olduğu belirtildi.

DjcxhrnXsAAzKlq.jpg:large

Üzücü

Arada ciddi fark var. Ujfalusi de kusursuz bir stoper değildi ama isimizi gormustu o dönem.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne kusuru vardi yahu son iyi stoperimizdi bence

VVD iyi stoper ama daha ust seviyelerde istikrarli bir performans sergilemedi, bunu soylemek icin daha erken yani

Denayer'i kiralayacagimiza Mangala gelsin, Serdar ile muthis bir ikili olurlar

Bence o kadar iyi olmaz Mangala cunku o da sacmaliyor ara sira bayagi, zaten herhalde Denayer olacak ki ben aslinda umutluyum cunku orta sahaya dogru transfer yapilirsa gecen senenin son doneminin arka dortlusu bizi goturur gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt