GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 286

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563,1K
Sayfa
286/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar günü buna benzer bir kadro çıkmalı. Feghouli Belhanda Gomis out edilmeli. Performanslari rezalet. Ruhsuz herifler. Şu halleriyle hoca bunları 11'e alırsa net haksızlık olur. Altyapı elemanları artık 11'e monte edilmeli. Yaşları 20'ye dayandı. Bunlari 11 oynatmanin zamanı geldi de geçiyor bile.

İsmail ?

Linnes Maicon Donk Nagatomo

Fernando

Celil Doğan Can

Yunus Garry

Onyekuru

Pazara Musleramız formayı alır Allahın izniyle

Yunusun aek maçı videosunu izledim iyice şevke geldim.. Bu çocuk çok başka birşey uzun zamandır alt yapıdan bu kadar bangır bangır gelen topçu olmadı..sinan da çok atıyordu ama bizim altyapı ürünü değildi sonuçta.. Onyekuruyu aldık ama iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim garry-feghouli-sinan-onyekuru hatta muğdat rotasyonumuzun en sağlam olduğu mevkiide oynuyor..Umarım Fatih hocam adaletl, olur

Pazar günü buna benzer bir kadro çıkmalı. Feghouli Belhanda Gomis out edilmeli. Performanslari rezalet. Ruhsuz herifler. Şu halleriyle hoca bunları 11'e alırsa net haksızlık olur. Altyapı elemanları artık 11'e monte edilmeli. Yaşları 20'ye dayandı. Bunlari 11 oynatmanin zamanı geldi de geçiyor bile.

İsmail

Linnes Maicon Donk Nagatomo

Fernando

Celil Doğan Can

Yunus Garry

Onyekuru
0 tecrübe
0 kalite

Dumduz eder akhisar bu kadroyu.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DjfueS9X0AA3oeW.jpg:large

Golcü dediğin böyle olur

1955 Batman Belediyespor'un altyapısında yetişen Yunus Emre Konak (12), Ali İmran Oğuzhan (12) ve İslam Aydın (12), aralarında Konyaspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de bulunduğu 8 takımdan teklif aldı. Konyaspor, 3 oyuncu için 500 bin lira teklif etti. (Yeni Konya)

Terim Milli Takım'a gitmesi iyi oldu gibi alt yapıda kim varsa topluyor

Yunusun aek maçı videosunu izledim iyice şevke geldim.. Bu çocuk çok başka birşey uzun zamandır alt yapıdan bu kadar bangır bangır gelen topçu olmadı..sinan da çok atıyordu ama bizim altyapı ürünü değildi sonuçta.. Onyekuruyu aldık ama iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim garry-feghouli-sinan-onyekuru hatta muğdat rotasyonumuzun en sağlam olduğu mevkiide oynuyor..Umarım Fatih hocam adaletl, olur
Fatih hocanin adaletsiz olduguna pek sahit olmadim ama Gary nin önüne gecemez suan.

Bu sezon VAR uygulayacaklarmis.

Sezon baslamadan 1 hafta önce buna karar vermeleri gercekten muazzam bir hamle. Ancak tüpcünün yapabilecegi bir hareket.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt