Kenan Ünal
Cezalı
Küfür yazmislar neden olarak ama nedir tam olarak bilmiyorum.
Küfür yazmislar neden olarak ama nedir tam olarak bilmiyorum.
Pazar günü buna benzer bir kadro çıkmalı. Feghouli Belhanda Gomis out edilmeli. Performanslari rezalet. Ruhsuz herifler. Şu halleriyle hoca bunları 11'e alırsa net haksızlık olur. Altyapı elemanları artık 11'e monte edilmeli. Yaşları 20'ye dayandı. Bunlari 11 oynatmanin zamanı geldi de geçiyor bile.
İsmail ?
Linnes Maicon Donk Nagatomo
Fernando
Celil Doğan Can
Yunus Garry
Onyekuru
Bence almamali, Ismail resmi mac olarak bu macta olsun oynamayi hak etti.Pazara Musleramız formayı alır Allahın izniyle
Hazirsa oynasın tabii ama İsmail de kötü bı görüntü vermedi. Oynayabilir yani.Pazara Musleramız formayı alır Allahın izniyle
Kacirdik mi?Arjantinli stoper nedir olmaz bizde mis gibi Höwedesi kaçırdık
0 tecrübePazar günü buna benzer bir kadro çıkmalı. Feghouli Belhanda Gomis out edilmeli. Performanslari rezalet. Ruhsuz herifler. Şu halleriyle hoca bunları 11'e alırsa net haksızlık olur. Altyapı elemanları artık 11'e monte edilmeli. Yaşları 20'ye dayandı. Bunlari 11 oynatmanin zamanı geldi de geçiyor bile.
İsmail
Linnes Maicon Donk Nagatomo
Fernando
Celil Doğan Can
Yunus Garry
Onyekuru
0 tecrübe
0 kalite
Dumduz eder akhisar bu kadroyu.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uf kari bak anam be denmemesi için boyle bi abla bulmus olabilir.yuh josef manyagina bak
gezegende kari mi kalmamis yauv
SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
Kim bu deyyus? Telden görünmüyor.![]()
Golcü dediğin böyle olur
Kim bu deyyus? Telden görünmüyor.
Fatih hocanin adaletsiz olduguna pek sahit olmadim ama Gary nin önüne gecemez suan.Yunusun aek maçı videosunu izledim iyice şevke geldim.. Bu çocuk çok başka birşey uzun zamandır alt yapıdan bu kadar bangır bangır gelen topçu olmadı..sinan da çok atıyordu ama bizim altyapı ürünü değildi sonuçta.. Onyekuruyu aldık ama iyi mi ettik kötü mü ettik bilemedim garry-feghouli-sinan-onyekuru hatta muğdat rotasyonumuzun en sağlam olduğu mevkiide oynuyor..Umarım Fatih hocam adaletl, olur