GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 299

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
299/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre akbabaya Başakşehir bile sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala 5 m Euro vermez hatta veremez, Başakşehir orta sahasında Mahmut, Gökhan, Jojic, Emre B, Irfancan, Mossoro varken gidip Emre Akbabayı alacaklarına ihtimal vermiyorum çünkü mantıksızlık akıyor bu haberi Alanya cephesi çıkarıp bizim onlar üstündeki baskımızı azaltmaya çalışıyorlar. Emre konusunda biz netiz devre arası ya bedava alırız ya da şimdi istediğimiz ücreti kabul ederler. Bu tarz haberlere takılmamak lazım Emre bu sene yazın sonuna da olsa bize gelecek gelmezse de Alanya hiç para kazanamayacak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre akbabaya Başakşehir bile sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala 5 m Euro vermez hatta veremez, Başakşehir orta sahasında Mahmut, Gökhan, Jojic, Emre B, Irfancan, Mossoro varken gidip Emre Akbabayı alacaklarına ihtimal vermiyorum çünkü mantıksızlık akıyor bu haberi Alanya cephesi çıkarıp bizim onlar üstündeki baskımızı azaltmaya çalışıyorlar. Emre konusunda biz netiz devre arası ya bedava alırız ya da şimdi istediğimiz ücreti kabul ederler. Bu tarz haberlere takılmamak lazım Emre bu sene yazın sonuna da olsa bize gelecek gelmezse de Alanya hiç para kazanamayacak

Gökhan, emreb ve mossoro çok yaşlı belkide son seneleri. Emre akbabayı almak isteyeceklerdir

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gökhan, emreb ve mossoro çok yaşlı belkide son seneleri. Emre akbabayı almak isteyeceklerdir

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncuyu 6 ay sonra bedava alıp 5 m Euro ya da iyi bir yabancı 8 numara bulabilirler bu bahsedilen haberlerde ciddi çelişkiler var oyuncunun gönlünün zaten bizden yana olduğu bariz ortada ben bu haberleri Alanya başkanının çaresizlikten ortaya çıkarttığını düşünüyorum bizim taraftar grubunun açıklaması da boşa değil bence Emre bu yaz kimi isterse ona gidecek devre arasına bu transferi bıraktırmazlar 1-2 bir şey kazanmak isteyeceklerdir

Şenol Güneş: ''Kaleci transferi gündemde değil. Kalede sıkıntı görmüyorum.''

Mbappe 19 yaşında D.K şampiyonu oluyor ve ciddi katkı veriyor

Biz 18 yaşında adamları alt yapıya geleceğe yatırım diye alıyoruz

Bir şey yanlış ama neresi ? Neyse en azından denemeye başladık bu da bir şeydir

Onyekuru ve onun yasitlari olan bizim oyunculara bakiyorum, arada fizik olarak ciddi fark var.

Sabir yok ülkede renkdas. Fatih hoca çikip biz Bu sezon Full gençlerle çikacagiz maçlara dese linç etmek isteyenler olur. Türk kafa yapisi malesef günü kurtarmayi düsünüyor.

ulan kac tane mbappe var dunyada :LOL::LOL::LOL: psgde bile gecen ozette gordum bi suru yetenekli ama hazir olmayan genco var
ayriyetten her genc topcu kadronun en iyisi olacak diye bisey yok kirada mirada birkac sene gecirip 22-23 yasinda gorev adami olacak topcular da cikabilir altyapidan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri