GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 301

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
301/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftalar önce anlatmaya calistim fakat anlamadiniz

Oyuncu kiraladigimiz zaman oyuncu'nun kulübüne ödedigimiz kiralama bedeli de sat/al cezasina dahil

Oyuncu satmadan hareket edemiyoruz yönetimin de eli kolu bagli,oyunculara teklif yok

Burnley could seek dispensation from Uefa to register keeper Adam Legzdins for the Europa League second qualifying round second leg with Aberdeen.

Nick Pope had shoulder surgery after suffering an injury in the 1-1 first-leg draw and Tom Heaton is a doubt.

Anders Lindegaard, who came on in the first leg for his first game since 2016, has a slight thigh injury but is fit to play.

Fourth-choice keeper Legzdins was not named in their European squad.

bashawksehir icin ii haber.

Madiaye ve Telles satilirsa alacagimiz pay transfer bütcesine dahil olmuyor maalesef, önceki dönemden gelen bonus ödemelerini oyuncuyu bu sene satmis gibi gösteremeyeceginiz icin yediremiyorsun.

Madiaye ve Telles satilirsa alacagimiz pay transfer bütcesine dahil olmuyor maalesef, önceki dönemden gelen bonus ödemelerini oyuncuyu bu sene satmis gibi gösteremeyeceginiz icin yediremiyorsun.
bunu bilmiyodum o kadar telles muhabbeti döndü kimse söylememişti, durum sanılandan berbat o zaman yönetim illaki futbolcu satmak zorunda ve hala hareket yok..

Djh7uZ8WwAAmVdK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri