GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 310

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
563K
Sayfa
310/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan küfür edecem zor tutyorum kendimi.Menajerden bağımsız transfer yapmaya çalışan tek mal topluluğu yönetim bizde. Sen kimsin kardeşim yurtdışı piyasasında.Senin sözün daha Kasımpaşaya Alanyaya geçmiyor.Çıldıracağım ya. Bütün avrupa klüpleri iş bilmiyor bir bizimkiler akıllı komisyon vermeden transfer yapacak. Tabiri caizse eşşek gibi verceksin eşşek gibi. HeM ALIRKEN hemde SATARKEN. İşin garibi aldıkları onyekuru bile menajer tavsiyesi. Bırakacaklar bu çağdışı hareketleri

Ulan küfür edecem zor tutyorum kendimi.Menajerden bağımsız transfer yapmaya çalışan tek mal topluluğu yönetim bizde. Sen kimsin kardeşim yurtdışı piyasasında.Senin sözün daha Kasımpaşaya Alanyaya geçmiyor.Çıldıracağım ya. Bütün avrupa klüpleri iş bilmiyor bir bizimkiler akıllı komisyon vermeden transfer yapacak. Tabiri caizse eşşek gibi verceksin eşşek gibi. HeM ALIRKEN hemde SATARKEN. İşin garibi aldıkları onyekuru bile menajer tavsiyesi. Bırakacaklar bu çağdışı hareketleri

da bu tutimunuzi biğenmedim renkdaş.

s-8e34d74dd27600871e9875b2ac7a1dd6ccfef1b2.webp

Bugune kadar en renksiz ve heyacansiz transfer donemini yasiyoruz. Eskiden sabah kalkarken ilk is foruma girip transfer varmi diye bakardim.

Belki boylesi daha iyi, 2000 yili gibi bi jenerasyon olusturulmai. Super lig ve birinci lig ve diger alt liglerde 100'den fazla alt yapimizdan yetismis oyuncular var. Eger kendi oyuncularimiza daha deger verseydik, bugun farkli bir konumda olabilirdik.

Alt yapidan saglam oyuncular geldigini dusunuyorum, bu defa cok umutluyum. Arti alt yapiya takviyelerde yapiliyor.

Son olarak artik sneijder, Drogba yada avrupadan iyi bir yabanci oyuncu almamiz imkansiz. Nedeni ise onlarin gelirleri ile bizim gelirler aradinda buyuk bir fark olustu. Cin ve araplarda manyak paralar odemeye baslayinca tek kurtulusumuz genc oyuncular.

ffp den dolayı transfer dönemi bitmeden bu yönetimi eleştiremem ama stoper ve 8 numara için gereken kaliteli transferler yapılmazsa o zaman ciddi tepki alırlar taraftardan. bekleyip görmek lazım ancak apo nun transfer işlerinden anlamadığı da bi gerçek dil bilen vizyoner bi profesyonel lazımdı aponun yanına tek başına beceremez bu işleri.

bence orta sahaya ucuz yollu scouting transferi yapılmalı artık malum ndiaye olmuyor,kiralık adam almaktansa elimizde parlatıp satabileceğimiz iyi biri bulunmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri