GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 320

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,9K
Sayfa
320/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"buradan kamuoyuna söz veriyorum; fatih terim'i gördüğüm yerde dövecektim ama o kadar korkmuş ki, bu korku ona yeter. artık görürsem dövmeyeceğim. korkmasına gerek yok. alaçatı'ya gelebilir"

"tff yöneticisi olduğum için bana yaptığı terbiyesizlik sonucu fatih terim'in işine son verildi. kısacası o benim elemanımdı. onu uzaktan gördüğümde düğmemi iliklemezdim. tam tersine o iliklerdi."

kebapçı selo

Arkadaşlar bu lafları söylemiş densiz herif. Şu an Alaçatı subedeymis. Telefonla arayıp kimin hocasına ne dediğinin farkına vardirmamiz lazım. Bu ne derece serefsizliktir?

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"buradan kamuoyuna söz veriyorum; fatih terim'i gördüğüm yerde dövecektim ama o kadar korkmuş ki, bu korku ona yeter. artık görürsem dövmeyeceğim. korkmasına gerek yok. alaçatı'ya gelebilir"

"tff yöneticisi olduğum için bana yaptığı terbiyesizlik sonucu fatih terim'in işine son verildi. kısacası o benim elemanımdı. onu uzaktan gördüğümde düğmemi iliklemezdim. tam tersine o iliklerdi."

kebapçı selo

Arkadaşlar bu lafları söylemiş densiz herif. Şu an Alaçatı subedeymis. Telefonla arayıp kimin hocasına ne dediğinin farkına vardirmamiz lazım. Bu ne derece serefsizliktir?

GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
konuşmayı bilmeyen cahil cühela bi kebapçıyla muhattap olmaya değmez. bu davarın tff yönetim kuruluna girmesi bile skandal

konuşmayı bilmeyen cahil cühela bi kebapçıyla muhattap olmaya değmez. bu davarın tff yönetim kuruluna girmesi bile skandal
Bu öküz ben Cukurova Uni de ogrenciyken, okulda hakkında cok hos konusulmayan kadin öğrencinin biri ile mercedesine atlayip gelirdi,arkadas bizimle felan tanistirmisti da cok orali olmadik hirboyla maksadi cevre yapmakti essek yasina ragmen universitede ,öküz hala öküz

İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio, Radyospor'da Özgür Sancar'ın programında: "Galatasaray'ın rakipleri, Andre Silva konusunda arttı. Lazio ve Sevilla. Bana göre en iyi seçenek Galatasaray. Jorge Mendes bütün kulüplerle görüşmeleri sürdürüyor.''

--------------muslera
Linnes--Kjaer----Pepe----Nagatomo
------De souza---Fernando---Tolgay
Quaresma----Aboubakar----Garry

20781.jpg

Selçuk bu sene türkiye kupası dahi 1 maçda dahi artık forma alırsa , Sakatlık filan dışında benim hocayada bakış açım değişir malesef. Şu adamdan allah rızası için artık kurtulalım klübede bile görmek istemiyorum. Bu adamda sabrideki basiretsizlik var kendi bölgesine dünyanın en iyi oyuncusunu getir birşeyler oluyor o adama yine formayı alıyolar. Beddua edip ayağının kırılmasını isteyecek seviyeye getirdi bizi yeter arkadaş ya super ligde orta sıralarda git bi takımda oyna. O kadar eleştirdiğimiz yasin yemin ederim şu herifden 50 kat karakterli adam oynadığı sürecde en azından elindne geldiğinde katkı verdi sonra çıktı gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri