belhanda satılsın hem 8 hem 10 alınsın takım 2 seviye birden atlar.
Alicisi varsa satilsin tabi ancak garry icin bence bu ara teklif gelebilir
belhanda satılsın hem 8 hem 10 alınsın takım 2 seviye birden atlar.
gözden kaçıyor ama fatih hoca sayesinde altyapıda önemli işler yapıyor gibiyiz.
umarım devamı gelir.
konuşmayı bilmeyen cahil cühela bi kebapçıyla muhattap olmaya değmez. bu davarın tff yönetim kuruluna girmesi bile skandal"buradan kamuoyuna söz veriyorum; fatih terim'i gördüğüm yerde dövecektim ama o kadar korkmuş ki, bu korku ona yeter. artık görürsem dövmeyeceğim. korkmasına gerek yok. alaçatı'ya gelebilir"
"tff yöneticisi olduğum için bana yaptığı terbiyesizlik sonucu fatih terim'in işine son verildi. kısacası o benim elemanımdı. onu uzaktan gördüğümde düğmemi iliklemezdim. tam tersine o iliklerdi."
kebapçı selo
Arkadaşlar bu lafları söylemiş densiz herif. Şu an Alaçatı subedeymis. Telefonla arayıp kimin hocasına ne dediğinin farkına vardirmamiz lazım. Bu ne derece serefsizliktir?
GM 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu öküz ben Cukurova Uni de ogrenciyken, okulda hakkında cok hos konusulmayan kadin öğrencinin biri ile mercedesine atlayip gelirdi,arkadas bizimle felan tanistirmisti da cok orali olmadik hirboyla maksadi cevre yapmakti essek yasina ragmen universitede ,öküz hala öküzkonuşmayı bilmeyen cahil cühela bi kebapçıyla muhattap olmaya değmez. bu davarın tff yönetim kuruluna girmesi bile skandal
şoparsporlardan birine gidecek demek ki.Gervinho istanbuldaymis,Esenyurtta geziyormuş...
--------------muslera
Linnes--Kjaer----Pepe----Nagatomo
------De souza---Fernando---Tolgay
Quaresma----Aboubakar----Garry