GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 324

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,9K
Sayfa
324/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
castan kimmiş yahu, kaç yıllık topçuymuş adını yeni duydum her sene birine kiraya vermişler.

Birhan VATANSEVERRRRRRRRRRRRR
Baya büyük sakatlıklar falan gecirmis yaw ondan daha dikis tutmamıs Romada, Şuan beleşmiş en son çare olarak düşünülebilir belki bu listeden Vidinyoda başka takıma gitmişti trollüne yazdım

Leicester City, Ahmed Musa transferi için Al Nassr takımı ile anlaştı.

1f538.png
? Bonservis bedeli: 15 milyon euro
1f538.png
? Ekstra bonuslar: 9 milyon euro
1f539.png
? Toplam ödenecek bonservis: 24 milyon euro

:mad::mad:

[B]Ali Naci Küçük[/B]‏Onaylanmış hesap @[B]AliNaciKucuk[/B] 5 sa.5 saat önce
Daha fazla
Fatih Terim: " Ben yönetime takımda düşünmediğim oyuncuları bildireceğim. Açık, net. Her oyuncu istediği kulübe gidebilir. Buna 4 büyüklerde dahil. Kısıt yok diyeceğim. Benim kulübümden herkes benim düşünmediğim her oyuncuyu alabilir. Böyle de olmalı. "

Hodzam tolgayı bjk ye çakmağa çalışıyor.
belhanda ve feghouliden en az biri tekmeyi yiyecek gibi hissediyorum

hoca belirsizlikten sıkılmış belliki birileri gitsinde kime giderse gitsin moduna girmiş adam söyledi transfer istediği bölgeleri geç kaldık yönetim harekete geçin artık
hocanın istemediği isimler:eren-belhanda-tolga-carole-tarık-maicon şunları satın kaynak oluşturun 1 stoper 2 box to box 1 forvet yapın şu hamleleri üzmeyin hocayıda bizide..

o değilde Carole çapsızı şutlanırsa tüm sene sağ sol bek alternatifi linnes mi olacak? Resmen fazia. Planlamanın sıfır olduğu dönemlerdeyiz

Muslera
Mariano-Serdar-Denayer-Nagatomo
Fernando
Belhanda-Emre
Sinan-Gomis-Garry

Linnes
Maicon
Donk
Feghouli
Henry
Teodorczyk
Yunus
Birhan
İsmail
Ozan
Malik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri