GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 328

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,8K
Sayfa
328/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin tüm iyi niyetine ragmen basiretsiz ve beceriksiz oldugunu 2 ay önce de yazmistim. Keske beni mahcup etselerdi ama artik cok net bicimde belli oldu ki Galatasaray fiilen yönetimsiz yönetilecek, tek umudumuz Fatih Terim.

Ya beyler biraz insan olalim burda Tolga ayrilmak istemiyor diye kufur veya hakaretin hic anlami yok. O hakareti yapacaksan illa Tolga ya 2 milyon veren Belhandaha ve Feghouli ye 4 milyon verenlere kizin....

5000 euro maas aldigin yerden patron git kosedeki bakkalda calis aylik 1000 euro derse sen ne yaparsin?

Ya beyler biraz insan olalim burda Tolga ayrilmak istemiyor diye kufur veya hakaretin hic anlami yok. O hakareti yapacaksan illa Tolga ya 2 milyon veren Belhandaha ve Feghouli ye 4 milyon verenlere kizin....

5000 euro maas aldigin yerden patron git kosedeki bakkalda calis aylik 1000 euro derse sen ne yaparsin?
2 milyon u alırken iyi de sakat olmadığı halde "ağrısı olduğunu öne süren" Tolgaya laf eden taraftar mı kötü?

Nedenini bilmiyorum ama özellikle Almancı oyuncular istisnaları hariç karaktersiz oluyorlar çok nadir bizim lige gelip he karakteri hem oyunu düzgün Almancı
Bize gelenler tamamı karaktersiz zaten tolgayi kizmanin alemi yok adam sakat olduğu bilinirken sözleşme yapmış embesiller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt