GSCimbom
Hayri Cund

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) Sayfa 331

Hayri Cund ·

Cevap
9,4K
Okunma
562,8K
Sayfa
331/469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11ab84720d8c4287b1337d514a375374.jpeg

Kral ve İmparator :hat: Hiç sevmiyor ki lenciler gelmeden

Yerli operasyonu yapılmalı takımda.

Ahmet Çalık
Selçuk İnan
Tarık Çamdal
Tolga Ciğerci
Eren Derdiyok

faydadan çok zararı olan durumdalar.

Ozan Kabak
Yunus Akgün

kazanılıp

Okan Koçuk
Emre Akbaba
Yusuf Acer

hamleleri yapılabilir. Yerli bir forvet olsa da alsak derim ama yok.

Ya beyler biraz insan olalim burda Tolga ayrilmak istemiyor diye kufur veya hakaretin hic anlami yok. O hakareti yapacaksan illa Tolga ya 2 milyon veren Belhandaha ve Feghouli ye 4 milyon verenlere kizin....

5000 euro maas aldigin yerden patron git kosedeki bakkalda calis aylik 1000 euro derse sen ne yaparsin?
Sana demiyorum renktaş yanlış anlama ama ben bunu doğru bulmuyorum.

Bu Futbolcu tayfası iyi bir dönem sonrası zam istemeyi biliyor, iyi bir dönem sonrası başka bir yerden daha iyi bir teklif geldiği zaman bırakın beni gideyim diye diretiyor ve çoğu zaman da gidiyorlar.

Ama iş artık seni düşünmüyoruz noktasına gelince nedense bu futbolcu tayfası kene gibi yapışıyor.

Yerli operasyonu yapılmalı takımda.

Ahmet Çalık
Selçuk İnan
Tarık Çamdal
Tolga Ciğerci
Eren Derdiyok

faydadan çok zararı olan durumdalar.

Ozan Kabak
Yunus Akgün

kazanılıp

Okan Koçuk
Emre Akbaba
Yusuf Acer

hamleleri yapılabilir. Yerli bir forvet olsa da alsak derim ama yok.

Yukardaki isimlerin hepsinin kontrati seneye bitmiyormu

Biz tr hariç herkes transfer yapıyor. 3 sene nasıl geçecek böyle yav. Kafayı yiyecegiz heralde bu FFP bitene kadar m

Bence tam tersi. Yeni değerler çıkartacağız altyapıdan. Bu sene Yunus çıkacak, Ozan Çıkacak. Seneye 2 tane daha gelecek en az. Sonra bunları iyi paralara satmaya başlayınca bu işin cazibesi artacak...
3 senenin sonunda yılda 2-3 transferden fazlasını yapmaya gerek duymayan, kendi futbol akademisinden beslenen bir takım haline geleceğiz (inşallah).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt